Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сравнение Мерефы и Люботина

• Автор теми Автор теми Kraas
  • Дата створення Дата створення
Ну вот нахуя тебе в Испании хороший люботинский дизелист? Там шо, своих нема?
Ты ебанулся? Тут из хорошего только вино и масло оливковое. Испанцы - рукожопы. А дизелист всегда нужен, вернусь может на тракторе Дай Бог, погоню на ТО.

на академічному рівні
Та нуегонахуй такое читать..... Академики и врачи ярые противники алкоголя, а сами бухают аж гай шумить....
вернусь может на тракторе
Так поккупай электротрактор!!! Налогов у нас - ноль, растаможка тоже нулевая будет, как на транспортное средство, не приносящее ущерба окружающей среде!

Та нуегонахуй такое читать..... Академики и врачи ярые противники алкоголя, а сами бухают аж гай шумить....

Так поккупай электротрактор!!! Налогов у нас - ноль, растаможка тоже нулевая будет, как на транспортное средство, не приносящее ущерба окружающей среде!
А потом останется перейти на безалкогольное пиво и резиновых баб. Нет, это без меня.

Церква там цікава. Стара?
Насколько я знаю и сам видел, там деревянная церква в виде сарая, ну типа колокольни деревяной же вверху сделано, при совдепии там был клуб, крутили дискотеки. сам на дискотеки не заезжал, а друзья-приятели рассказывали, что в иные дни, когда где-то свадьба гудела в селе или что-то подобное, на входе в клуб на табуретке стояло ведро с самогоном и железная кружка, каждый жаждущий мог бесплатно испить огненной воды!!! Рядом что-то там строили уже кирпичное, но года полтора-два назад ещё был недострой

А шо, нету? В Австралии обитает одна из самых ядовитейших змей в мире, похлеще африканской чёрной мамбы, забыл вот название а гуглить лень..... Могут быть и в Мельбурне, а хуле? Змеи ползают, могут заползти куда угодно
так что, не ехать в Мельбурн а жить оставаться здесь из-за змей?

Ти не украïнець а жидво. Украïнцi поважають фюрера нiмецькоi нацii Адольфа Гiтлера, якого вбили такi жиди як ти! Хайль Гiтлер! Слава Ураïнi!
якщо ти -"українець", то я таким "українцем" бути не хочу. бо - ти не просто сором нації, ти гній планети, гідний лише поваги мосоквитів, яким ти власне і є, лайно...

Головнокоманлувач арiйський украïнець залужний а те зо ти назвав головнокоманлувачем жидовське посмixoвиське й жидовська шмаркля. Подмахни ще жидам. Ти не украïнець а жидво. Украïнцi поважають фюрера нiмецькоi нацii Адольфа Гiтлера, якого вбили такi жиди як ти! Хайль Гiтлер! Слава Ураïнi!
тебе напомнить как ты восхищался кидировцами??? ты не какой не украинец.

@Димокс, забань нахуй идиота, пропагандирующего уничтожение евреев, согласно закона
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

якщо українець не антесеміт він не українець, а кацап!
звичайно. тобі дебілу-заригі не відомо, що батьківщина антісемітизму - то власне московія і є. що ти, чудь болотная, в черговий раз і довів своїми визгами.

що кацап перейшов на собачу мову дегенерат! погавкай ще ебанько! і закон той жидівський у сраку собi засунь, давай жидяра тебе завжди все женуть - вас жидів ніхто не любить! жиди та етнічні росіяни та російськомовні тварюки повинні бути вирізані під нуль
ти про підарасів ще забув. в очевид, що ти так волаєш, бо тебе все життя йїбуть, заригу: євреї, геї, та московіти... але, крім того, щоб волати, як голодний цап, ти зарига, нічого не вмієш, бо мозок свій увесь виблював вже... :D

шо ебанько тягне до берізок і осинок? ти дивлюся навіть кацапську назву знаєш - засмічуй звій мозок далі! краще язик забувай собачий і не гавкай - хоча ви жиди що не кажете у вас будь-якою мовою гівно з рота тече
я знаю декілька мов і звичайно не буду себе принижувати лайкою з дегенератом та унтерменшем, як ти, недолугий...

я й не приховую захоплююся чеченцями кацап! які ріжуть голови кацапам таким, як ти! Нохчі круті і вони, на відміну від тебе, етнічної російської свині арійці!
Будьте паинькой и ведите себя хорошо, а то вдруг заставите нас скучать за вами. Спасибо за внимание.

@Димокс, забань нахуй идиота, пропагандирующего уничтожение евреев, согласно закона
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
к этому надо еще добавить радостные восторги с томными придыханиями в адрес фашистов и рашистов-кидировцев

Назад
Зверху Знизу