Ну, жеать можно чего угодно. Дело в том, что эти любители любили хорошее настоящее пиво, они если курили -то сигареты из настоящего табака, а не из бумаги пропитанной чепухой. Если пили -то хороший ******* из пшеницы прогнанный 2 раза и потом фильтрованный углем. Ели сметану и молоко хорошего качества и ходили на бесплатные секции спортивные и другие. Так, что они еще поживут и возможно станут свидетелями конца потреблистов. Так, что дорогой Явропеец - "а не спеши как ты их хоронить" Ведь не ясно по ком стрекочит колокол.
курили приму і бєломорканал.
Казбєєєк.
Зашибісь.
За настаящім малаком я з 7-ми років в чергу ходила з бідончиком. Потім бабуся днями стояла.
За *******, ти утирок, сів би надовго, тому пив столічную із опілок.
Бєсплатниє сєкції ... для олімпійських резервів.
Ні бальних, ні східних, ні латино-танців не було.
Адна калінко-малінка.
Не було карате, любимого мого айкідо, йоги, фітнеса нічого того, що зараз робить моє життя радісним і здоровим.
Не було автомобілів, подорожей, БАДів.
Не було фільмів, музики, мультиків (достатньо і різних).
Коли увесь світ шаленів від "Зоряних війн" нам показували "Чєрєз тєрні к звьоздам" з фанерними декораціями.
Не було медицини. Та і зараз не дуже. Каже наша лікарка - який сенс мені їздить вчитись в америкосів, якщо в нас і близько немає такого обладнання і матеріалів. Нема навіть сіточок на рану. Нема бінтів, які б не сипались.
Не було чудової стоматології.
Не було Біблії, духовного навчання і духовного росту.
Була нескінченна унила праця за копійки і нескінченні черги після роботи і конура 2Х3 метри в якій тулиться 7 чоловік.