Я ни разу тут не упомянул за запрещение мовы! Всё время говорю,что русский язык обязан быть вторым государственным,что одна МОВА-не тянет Неньку без русского!Как бы свидомых от этого факта не коробило!
Такие ,как Вы("нацидеологи") пытаются переделать двуязычную Украину только "для себя,"титульных",не учитывая действительности-это огромная ошибка и ТОРМОЗ в развитии!
Вреда Неньке больше от ТАКих,как Вы! Я хорошо отношусь к украинской культуре,но не люблю,когда нацидею,культуру подменяют "чистым рогулизмом"! В сёлах и городках ЗУ -это ещё проходит-там легче "засрать мозги" селюкам! Но в Харькове рогулизм не прокатит!

Слава Богу, що я працюю з молоддю і переконуюсь кожного дня, що молодь, яка хоче чомусь навчитися, вчиться на будь-якій мові. На російській, на українській, на англійській, на німецькій. Доречі, ті українці, чи росіяне, хто обрали собі закордонну освіту, кажуть, що хотіли би повернутись до Батьківщини, якби у нас була така ж культура, як і там де вони навчаються. Два тижні тому у мене була розмова з харків"янкою, онучкою мого колишнього колеги, яка пішла з медичного факультету ХНУ і навчається тепер за запрошенням по такій же спеціальності у Австрії, в Інсбруці (у Відені дуже вартістне життя). Вона вільно володіє, як і її дід українською, російською, німецькою, англійською та вивчає зараз іще і французську. І, ніяких забобонів щодо використання української мови в медицині просто не бачить. Коли я їй переказав про "страсті" на ХФ з цього питання, вона сміялася. Сміялася не надо мною, а над такими, як Ви.
Оце - головне.
Я бачу, що Вам просто нічого робити і Ви, як і слобожанин, який просиджує на ХФ обливаючи брудом усе українське, принижуючи українську національну гідність та свідомість, використовуючи примітивний небагатий набір слів, на Вашу "думку"

образливих для українців, просто заробляєте мізерні Іудини 30 срібляков.
Але, життя все рівно іде далі. І таких, як Ви стає все менше і менше. А молодь вже давно на таких, як ви просто не звертає уваги.
І не намагайтесь мене образити словами "селюк", "свідомит" тощо.

Це ж треба бути повним *****ом, щоб не поважати людей, трудівників села, які годують, в тому числі, і таких як Ви, або людей, які знаходяться у повній свідомості.

Ось це і є Ваш рівень дармоїда та людини, яка в напівсвідомому стані виказує свою ******ську сутність. З чим Вас і вітаю.
І хто Вас примушує відмовлятися від будь-якої мови? Ви би вже мовчали... Подивіться на справжній стан речей у мовній царині.
Справа іде до справедливого вирішення відновлення української мови на теренах держави, в якій українська мова на протязі трьох століть викорінювалася та піддавалися тортурам й фізично знищувались її носії.
І розумні люди, будь якого етнічного походження, це розуміють. Бо, в цьому є велика справедливість.
Щодо мешканців Західної України, які не забули власної мови та не позбулися національної гідності, то Вам до них далеко із своїм совково-******ським печерним (як Вам здається нестандартним

) способом мислення.