Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Согласны ли вы с приданием русскому языку равного статуса с украинским?

• Автор теми Автор теми mjau
  • Дата створення Дата створення

Согласны ли вы с приданием русскому языку равного статуса с украинским?

• Да

Голосів: 503 54.4%
  • Нет

Голосів: 422 45.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    925
А менi не потрiбен ваш сурогат, iжте його самi.
Ви держслужбовець? Чому Вас це так турбує? Так часто доводиться через силу користуватися українською?

А сколько лет её надо учить, ну чтобы увидеть в ней явные преимущества перед русским языком? :)
Кстати, надо у мадам Vekla спросить, какие бонусы получаешь от перехода на малораспространённый язык. :D

Зібралися перейти?

А менi не потрiбен ваш сурогат, iжте його самi.
stop.gif

Отакої! І розумієш добре, і вживати можеш, але щось заважає.
Мабуть, "огорчение" як у багатьох тут? :D

Це був жарт, мадам! Навiщо менi ДОЛОНI замiсть ЛОДОНЕЙ! :незнаю:

Ще про Ведмідя згадай! :іржач:

Отакої! І розумієш добре, і вживати можеш, але щось заважає.
Мабуть, "огорчение" як у багатьох тут? :D

Навіщо??? © :)

Ще про Ведмідя згадай! :іржач:

Нi, я краще згадаю Марiюпiль! :D

***** несусветная.Тогда учи китайский и ,опять же, не выйобуйся.На китайском ще більше розмовляють у світі.

***, ну с кем мне на китайском разговаривать - с тобой разве что?! :D

Нi, я краще згадаю Марiюпiль! :D

Я ж тобі вже пояснював, що і у біларусів так само майже пишеться. Це нормально - перебудова іноземної назви під мовну фонетику.
Від слова "Москоу" у англійській тебе ж не плющить? ;)

І які нації при міжнародному спілкуванні ти своїм руським язиком?

Вот видишь, Местный, твой украинский немного странноват, я бы даже сказал - туповат! :D

Я ж тобі вже пояснював, що і у біларусів так само майже пишеться. Це нормально - перебудова іноземної назви під мовну фонетику.
Від слова "Москоу" у англійській тебе ж не плющить? ;)

Не надо мне парить, что "Марiюпiль" - это нормально! :неа:

Язык международного общения - этого мало?
Для того, щоб вивчити російську конче необхідно, щоб вона стала другою державною? Особливо людям, які вважають її рідною?
Пардон, я прагну розібратися у мотивах людей, що нав*язали мені на голову сьогоднішнє одоробло (я про Янека).

Не надо мне парить, что "Марiюпiль" - это нормально! :неа:

А що тобі не до вподоби? :confused:

Так само у біларуській з`явилося Ы та -пАль. Тому що в них своя фонетика мови.

Марыупаль[1] (укр.: Маріуполь, Маріюпіль) — горад Украіны ў Данецкай вобласці, на беразе Азоўскага мора ў вусці рэк Кальміус і Кальчык.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

І які нації при міжнародному спілкуванні ти своїм руським язиком?
Украинской нации например.

Буквально на прошлой неделе приезжала к нам из Броваров делегация с одного предприятия. Предлагали свою продукцию.
Между собой общались на украинском, прям таки настоящие патриоты.
С нами на русском. И не требовали перейти на государственный.
Прекрасно понимали, что раз приехали в русскодумающеговорящий город, да еще на русскоязычное предприятие. Значит нужно засунуть национальную гордость куда подальше. Тем более, что желающих реализовать нам такую же продукцию десятка полтора не меньше. Которые хоть на вьетнамском будут общаться, лишь бы подписать контракт.
Отакэ :)

Для того, щоб вивчити російську конче необхідно, щоб вона стала другою державною? Особливо людям, які вважають її рідною?
Пардон, я прагну розібратися у мотивах людей, що нав*язали мені на голову сьогоднішнє одоробло (я про Янека).

I оця вся халепа коiться пiд патронатом украiнскоi мови - вас це не дивуе? :)

I оця вся халепа коiться пiд патронатом украiнскоi мови - вас це не дивуе?
Дивує, тому й запитую. Можливості вивчити російську - валом, можливості спілкуватися російською - валом, російської літератури - валом. Говорити про загрозу зникнення російської мови - смішно. Українську мову вивчили - слава Богу, не Азаров. Тобто й тут проблем немає.
Навіщо Вам російська як друга державна?

Дивує, тому й запитую. Можливості вивчити російську - валом, можливості спілкуватися російською - валом, російської літератури - валом. Говорити про загрозу зникнення російської мови - смішно. Українську мову вивчили - слава Богу, не Азаров. Тобто й тут проблем немає.
Навіщо Вам російська як друга державна?

Щоб у державi мир був та злагода, щоб громадяни назавжди вирiшили це мовне питання - невже це погана мета? :)

Украинской нации например.

Буквально на прошлой неделе приезжала к нам из Броваров делегация с одного предприятия. Предлагали свою продукцию.
Между собой общались на украинском, прям таки настоящие патриоты.
С нами на русском. И не требовали перейти на государственный.
Прекрасно понимали, что раз приехали в русскодумающеговорящий город, да еще на русскоязычное предприятие. Значит нужно засунуть национальную гордость куда подальше. Тем более, что желающих реализовать нам такую же продукцию десятка полтора не меньше. Которые хоть на вьетнамском будут общаться, лишь бы подписать контракт.
Отакэ :)

*****ьный пост. русскодумающеговорящий город...русскогговорящее предприятие....раз между собой по-украински, а с вами по русски, так сто процентов утратили свою национальную гордость...:іржач: А если бы они с нами не разговаривали по-русски, то мы бы с русскоговорящими вхетнамцами общались, лишь бы на русском....У вас предприятие , для умственно-отсталых....

Назад
Зверху Знизу