ТС, из фб в тему

, для хорошего настроения!
Мыкола Джеря
Сьогодні. Без обьявлєнія войни. Ровно о 20-00 батько позвонив і заявив по тіліфону, шо собірається інвестірувать аж цілу тисячу гривень у сонячні батарєі. Мать в слєзах (звонила отдєльно), каже, шо отєц "взявся за староє", тобто зробився класічєским пенсіонєром-креатівщиком. Галубиє єлі виращував? Виращував. Неділі дві. Книжку про бандітив писав? Писав. Купив пачку бумагі, но не розкрив. Ні сюжет, ні бомагу. Пчьоли клонірував? Да. Три уликі здохло з голоду на прошлий неділі. Шо ще у нас було? Газогєнєратор на курячому ****і. Був прожект. Слава богу знакомий газовщик одговорив іспользуя слова:"взрив", "к ібеням", "пожар", "посадять". Виращування чорних мікросвиней, отравлєніє колорадов з воздушного шара і лікування людей елєктрічеством я вже не беру у расчьот. Я казав отцу:" та начинай зразу торгувать наркотіками. А шо?". Лається. Тепер покусився на сілу сонця. Болєє того мені поставлєн батьком ряд загадочних задач, а саме:
- найти і купить сонорін іменно в каплях (якась хрінь од соплєй чи шось таке);
- найти і купить "різіновий пасік на рубанок бо тут нема";
- найти і купить каніфоль (чи шось паять вздумав, чи на скрипці грать буде. Одно із двух).
Таке впічетлєніє, шо в нас дома Агузарова живе і все це йому совітує. Вобчім, батько от сотруднічєства со слєдствієм одказався і заявив, шо од задуманого не отступить. А так дома вроді всьо харашо. Яструб-безпілотнік, шо курей крав, так збитий і не був, собака Моня спить ноччю у хаті, вода в колодязі є. Ну хоть шось хароше. Як співали Брати Гадюкіни " не дай бог дожить до пенсіі". Тепер я іх понімаю.