...
Кстати, ежели имеет место быть "агрессия" - почему Украина не объявляет состояния войны ? Ведь тогда бы за неё , ух сколько союзников бы вписалось !
a тому, *******те, що 1. в Україні кілька років сидів президентом лакей ***ла, який зробив усе, щоб знищити нашу армію.
2. майже ніхто не гадав (а хто попереджував, того не слухали), що сусіда, котрий ще й верзе щось про "брацкій народЪ", вдереться до Kриму. Залишків армії залюбки вистачило б , щоб впоратися з терористами Недороссіі, тому й операцію назвали ATO.
3. Kоли ***ло побачив, що Недороссія здихає, він ввів за спинами жінок та дітей свою 2 у світі армію, з котрою Україна - як ся здавало, боротися не могла (мало хто очікував, що ота славетна армія безчесних виродків півроку не зможе взяти руїну одного летовища!)
4. боягузтво верхівки керівництва та тиск EС
але не переймайся - більшість з нас робить усе, щоб ви отримували ваших клятих родичів-загарбників вантажиком 200 й союзників у тому в нас буде все більше!
Я знаю одесситов и поэтому понимаю каков будет печальный ****ец тем уёбышам которые зажигали в Одессе. Поверь-у них нет будущего. Буду грустить за жестокость одесситов,но осудить их не подымется рука.
ось що ватка! більшості з нас шкода за молоддю, яка повелася на щуроловів ***ла, а ось самих щуроловів ***ла засмажили вірно, на жаль мало - оту совєцьку гидоту слід знищувати на місці будь-яким засобом, бо вони є зоологічними ворогами України й борються за її смерть.
пам҆ятай також про Римарську, *****

а також про те, що ваші часи у Харкові ся скінчили, а у твоїй укоханій Недороссіі ся скінчать невдовзі!