У лантуха есть доказательства,что он что то украл?
Завезене має конкретну відмазку за колегу?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У лантуха есть доказательства,что он что то украл?
Твоєю "думкою" можна знехтувати.має конкретну
Твоєю "думкою" можна знехтувати.
То ти і розкажи.Тебе український виборець вже давно туди відправив.Як там воно тобі у каналізації, звично?
Що там електоральний каліка може ще радити?Вийми сурло з товчка
То ти і розкажи.Тебе український виборець вже давно туди відправив.![]()
То що такий *****,як ти робить на українському форумі?я до виборів не маю ніякого відношення.
То що такий *****,як ти робить на українському форумі?
*****ня у відрядженні...Совпадєніє?Щоб ви там всі повздихали,вбивці українців.а не голосував тому що був у відрядженні.
*****ня у відрядженні...Совпадєніє?Щоб ви там всі повздихали,вбивці українців.
Ми вибрали собі українського президента,позбавилися від мародерів.А ти дрочи далі на свого ***ла.Яким боком ти до українців?
Ми вибрали собі українського президента,позбавилися від мародерів.А ти дрочи далі на свого ***ла.
Українці зробили свій вибір.Прихильники ***ла в твоїй особі завше будуть незадоволені.Звикайте.Що вчадівше, у ступор упало?
Я попереджав, для тебе перезбудження небезпечне, можеш луснути.
То Порошенко с помпой подписывает закон о ГБР, а теперь.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
?t=152
Українці зробили свій вибір.Прихильники ***ла в твоїй особі завше будуть незадоволені.Звикайте.
Тлумку дурнуватий.Я родився в Україні і все життя тут живу.Тебе прорвало? То відповідь буде? Звідки завезений? З яких ******ських боліт?
Це пише та наволоч,котра вірить ***лу?Він теж казав,що порошенко паганий,але українці йому не повірили.Портнов, цє найчестнійша людина, сподвижник самого Любителя чужих шапок!Як не вірити такій людині, он скільки на Петька доносів написав, всі у сміттєву корзину підуть, але плебс має радість, люди при ділі.
Сколько дней ты заучивал эту легенду,обосранец ?....Я родився....в Україні і все життя тут живу.