Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Скільки ще Порох буде винен у всьому.

Скільки ще ми будемо страждати?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    42
Вийми сурло з товчка, цікаво як ти будеш вилизувати одностадника.

То ти і розкажи.Тебе український виборець вже давно туди відправив.:D

Я не зливаюсь у каналізацію як ти.
Взагалі, до чого якісь виборці, що ти мелиш, я до виборів не маю ніякого відношення.
Чого цє ти іржеш без поводу, дах поїхав? А можливо то галюцінації від каналізаційного смраду, то зміни місцє мешкання.

То що такий *****,як ти робить на українському форумі?

Завезене вважає що бувають інші *****и, не такі як ти?
Знову галюни, я не балотувався на виборах, саме тому не маю відношення, а не голосував тому що був у відрядженні.
Не перезбуджуйся, бережи себе.

Ми вибрали собі українського президента,позбавилися від мародерів.А ти дрочи далі на свого ***ла.

Ми? Ти завезене про себе напиши, звідки тебе завезли, кого перед тим вислали до Сибіру?
Місцеві у львівському регіоні не бувають такими дрочерами на шапкокрада та його керманича ***ла.

Що вчадівше, у ступор упало?
Я попереджав, для тебе перезбудження небезпечне, можеш луснути.

Що вчадівше, у ступор упало?
Я попереджав, для тебе перезбудження небезпечне, можеш луснути.
Українці зробили свій вибір.Прихильники ***ла в твоїй особі завше будуть незадоволені.Звикайте.

То Порошенко с помпой подписывает закон о ГБР, а теперь
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

?t=152

Портнов, цє найчестнійша людина, сподвижник самого Любителя чужих шапок!:рл: Як не вірити такій людині, он скільки на Петька доносів написав, всі у сміттєву корзину підуть, але плебс має радість, люди при ділі.

Портнов, цє найчестнійша людина, сподвижник самого Любителя чужих шапок!:рл: Як не вірити такій людині, он скільки на Петька доносів написав, всі у сміттєву корзину підуть, але плебс має радість, люди при ділі.
Це пише та наволоч,котра вірить ***лу?Він теж казав,що порошенко паганий,але українці йому не повірили.

Назад
Зверху Знизу