Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Скільки ще Порох буде винен у всьому.

Скільки ще ми будемо страждати?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    42
Да ***** ему не будет. Не *** и не ***, порохобот. Можешь спать спокойно. Там давно всё куплено и договорено. А если веришь этому цирку и шоу для народа, ну верь дальше

Ти Зеленського не чіпай, він наш, із народу, вчителем історії був, до того як у кловуни піщов. Тепер вчителям буде зарплата по щтири тищі евро, бо знає він їхні педагогічні біди.
А хвамілія його Голобородько, а Зеленський то шоу псевдо, наче він не довчився, а зараз вчитья державою рулити.

У зеленского заявили что будут настаивать чтоб расследовалось дело с роликом где Камаз якобы сбивает человека похожего на будущего Зе.

Он со своего кармана достанет, чтобы каждому учителю по щтири тищі евро платить?
Як інакше, тепер має кишеню державну, плебсу дати то не так як Петько-мародер, той все на війну з братами, кошти витрачав.

Ці теж розповідали що Петько винен, плебс хаває.

Разумков: Быстро закончить войну на Донбассе не получится

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

***,как так?! А как же Порох должен был закончить войну, мы это исправим?

Невже вирішили теж заробити на війні?

Обещайте не грызть клавиатуру:D:D

Будьте уверены, клеветники не только будут отбывать срок в заключении, но и будут учавствовать в общественно полезных работах. Для того, чтобы возместить моральный ущерб объекту клеветы.

Помогите мне сформировать сумму, которую я должен буду стребовать с вас в воспитательных целях. Как думаете? Сумеете вы за год выплатить 10 000 евро для компенсации морального ущерба?

Ніхто тобі нічого не винен, хіба що губозакатувальну техніку, але то сам.
Злидні завжди мріють що їм хтось щось дасть.

Назад
Зверху Знизу