Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
По выходным я рисовать совсем не успеваюГарні фотки, гарні ракурси, особливо сподобався крокодильчік, та на попередній сторінці фотка дерев, тіні від стволів дерев, просто чудово.
Але...крокодили циць дівиць та поп, мальованих руцями, не замінять.))
Скільки в неї тих юбочок, все бажання пройде, поки скинеш всі )).
А что случилось ?Боже, що зробили з форумом?..
Кажется уже все заработали свои деньги на этой войне. По законам драматургии к новому году может закончат ?Та й з усією Україною !..
Я имела в виду, что выгоды от войны станут меньше выгод от мира. Все войны заканчиваются. Забыла кто сказал, что война это концентрированная экономика.Помиляєшся. Всі гроші не заробиш, їх завжди треба більше. Війна не закінчиться зарблянням якоїсь певної суми.
До нового року війна не закінчиться. Може гаряча фаза скінчитися. Притихне трохи, проведуть вибори в Україні, оберуть легітимну владу, і Президента, і Верховну Раду, і лише з новою владою - буде перемога.
Да форум унылый..(( Не знаю. Я захожу по привычке ))Потрандєть ні з ким, коли є вільний час. Вихолостили форум, плавають по форуму якісь оболонки, пусті, ненаповнені , як марево, особистостей мало. Дівчата в сусідній гілці живі, спілкуються, там своя атмосфера.
Спасибо ))) Тоже почти со всем согласна с вами. Очень хочется , что бы война закончиласьБагато з чим погоджуюсь. Такої перемоги, як у 45тому не буде. Наших танків у Кремлю не буде, підписання капітуляції не буде, підписання договіру про виплату репарацій не буде.
Найдуться інші механізми, як з агресора витягнути фінанси для відновлення України.
Якщо повернуться кордони 91го року - це буде фантастика, я в неї не вірю.
Перемогою , в моєму розумінні, буде те, що Україна вистоїть, не справдяться надії ***** по окупації України . Втратимо частину території, повернемо їх лише з катастрофою в Росії.
Змінимо корумповану владу в Україні, можновладців, винних в тому, що корупція нечуваних розмірів досягла- віддамо під суд, нормалізуємо стосунки з Польщею, створимо сильну армію, з новітніми технологіями, яка в певний час, коли він настане, зможе відвоювати в залишків того, що було колись відомо під назвою росія, свою територію і більше не допустимо кремлівських агентів в коридори влади нашої, і вичистить всіх кремлівських агентів зі влади, спецслужб, та медіа.
Така моя коротенька відповідь.))
Форум затихает и тема тожеЯ вообще, после работы зайду в тему, посмотрю, ничего нет, или есть, но все равно не так, как было в 22, я тогда начал следить за темой. Рисунки, фотки, тем более Кременчуг, мы и сами там были, но после того, как слетели кеартинки, как то тема затихает(
Харьков форум. Так и называется. Там всего 69 участников осталось, но активные )) Сейчас заглянула, с утра 1200 новых сообщений.Посиланням не поділитесь ?
В мене щє декілька вільних ,відносно вільних, днів є. Хоча телеграм - то для новин більш, або просто виговоритися, а не для спілкування, пошуку істини в суперечках ))
В хаті чудовоТак, осінь взяла бразди правління в свої руки повністю.
Красиві фотки надає можливість робити тим, хто помічає осінні нюанси, різнобарв'я.
Ви, Іро4ка, помічаєте, не даром же ви малювальницею себе називаєте )
Не знаю, чи точно зробив переклад ''рисовальщица''.
В хаті холодно, не мерзнете ?
А крокодильчик не мерзне ? Крокодили ж теплокровні, при похолоданні в спячку впадають, чи ні ?
Якщо впаде - звертайтеся, допоможем. Допоможу. ))