Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да. Вы очень проницательный человек )))В котика сушняк ? В бокалі компот із сушок ?))
В Тєгєранє.Скоро з'являться фото грибів.
Або не з'являться .)) Але погода натякає.
Ну, з суботою вас !
А я вже знову заліз під одіялко, наївшийся й нудьгуючий. Глазки злипаються...спатки охота, вітрюган сон нагагяє.
Не знаю в чем особенности подъездов. Я была в госпроме один раз. С подругой заходили по каким-то ее делам. Помню, что там какой-то лабиринт коридоров и старомодные двери.Прилетіло не аби в який під'їзд...Хоча, можливо й випадковість.
Сегодня утром одна чувиха была в постеле без телефона. Это я ))) Нужно делать телефонный детокс. Жаль пока плохо получается ))Вау, чудовий малюнок .👍Не знав, що ви малюєте в стилі...як він ,в біса зветься той стиль? А, сюрреалізм ?Так, мабуть сюр. Бо де ви в нинішній час, в реалі, знайдете чувака , або чувіху )), в кроваті, й без смартфону ? 😁
Насколько я поняла, человек на работеВ Сефіди психічне загострення на фоні вітряної погоди ?
Сефіда, ти й тут можеш мої повідомлення видаляти, чи тільки там де ти куратор ?
А навіщо ти красних смайликів накидала там, де влада твоя скінчилась ?
О а за перше повідомлення моє, де я назвав хозяйку теми красунею - там смайлик зі сміхом...
Дивна ти. Дивна-придивна.