Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шоколадница

• Автор теми Автор теми Иpoчka
  • Дата створення Дата створення
І обвініть нєкого. А купіш куклу і будєш ійо наказивать. Властєлін пупсіков.

хз навряд це зовнішність кітаянки, рободівка :контракт:

автори персонажу и сюжету, японці... (Square Enix)
(сюжет типу термінатора, роботи захватили Планету, бойові андройди... блаблабла)
є компьтерна гра та аніме серіал

ось косплей на неї

Останнє редагування:
І обвініть нєкого.
у меня есть кого обвініть і ненавідіть... Яндере Сталкер... аха

Яндере - "И если для близких людей они вполне безопасны (хотя и тут бывают варианты), то для покусившегося на что-то для яндере важное можно сразу заказывать могилку на кладбище. Разумеется, если сперва с яндере сблизиться, а потом попытаться уйти к другой, эффект будет схожим. В лучшем случае несчастного ожидает истерика вселенских масштабов, но обычно дело этим не ограничивается и яндере тянутся к ножам, катанам, кинжалам, мачете, бокскаттерам и другим опасным предметам..."

Ста́лкинг (от англ. stalking — преследование) — нежелательное навязчивое внимание к одному человеку со стороны другого человека или группы людей. Сталкинг является формой домогательства и запугивания; как правило, выражается в преследовании жертвы, слежении за ней.

Останнє редагування:
06929fd720f66f6e3f46f07a2908813e.webp

Вчора ото попались відео з голою натурою, розукрашеною, та з танцями оголених та ледь прикритих. Сьогодні включаюсь - а мені вискакують рекомендовані відео з голою натурою, на ютубі. Боже, скільки тут оцих голих кривлянь... Вони ж вважають що це - мистецтво...

Ходять голими, ледь прикритими, роблять якісь кривляння своїм тілом, щось, мабуть, в ці кривляння тіла вкладують якийсь то зміст, перед ними пару десятків глядачів сидять, інколи аплодують на якийсь вивих. Мабуть діячами мистецтва себе вважають.

І хто ті глядачі, мені цікаво, які на тих перфоменсах присутні ? Може родичі тих акторів/моделей ? Мамця з братом , припустио, завітали на прем'єру, сидять в першому ряді )).

Парнуха, мені здається, більш чесний, пряміший вид мистецтва, ніж ото те , що я тільки но подивився .
Хоча, на голих завжди цікаво подивитися, але оті викрутаси, з претензією на мистецтво...
Вам не понравилось ? )) Люди ищу новые формы. Необычно, непонятно )

На ХФ искусственный интеллект неожиданно стал Свиридом Опанасовичем. Я постеснялась спрашивать здесь. Попросила ИИ Bing показать кто это такой.
Промт из двух слов "Свирид Опанасович".
Вот что нарисовалось )) Какой-то дедушка - хиппи, с этническим оттенком. Кстати получился похожим на дедулю с шарманкой и голубями на Сумской ))

OIG2.webp

А мне напомнил мужика с бородой в рекламе "Морщинской")))

Назад
Зверху Знизу