Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо за кипишь в Сирии ?

• Автор теми Автор теми Артём92
  • Дата створення Дата створення
так єто не Иран, а Ирак.. немного другая страна.. и там США может расклад поправить

що ж. цей маніак підтвердив тезу наполеона (чи то бісмарка), що на багнетах можна прийти до влади, але просидіти на них довго не вдасться. ... та і так він засидівся. хоча світовій спільноті він був вигідний, створюючи картинку бодай якоїсь легітимної влади та порядку. зараз ніхто не робить навіть обережних прогнозів, у що виллється сьогоднішнє протистояння.

а тепер питання: чи будуть іранськи сили діяти в тандемі с московією, чи намагатимуться витіснити їх з регіону. як на це відреагує туреччина, вони ж прораховували такий перебіг подій? ізраїль спостерігатиме, чи почне ***рити іранські літаки?
никто ничего не рахует.
идея-понеслась ***** по кочкам.а там видно будет..

То дурна ідея, розбиратись в сортах ослойобів.
Головне, шо якісь ослойоби їбуть пацаків.

Останнє редагування:
А хф котіруєтца у вас? Еслі да, то такі да.
Я не офицер Госдепа, не знаю что там сейчас котируется, а сам уже забыл что было на интервью в посольстве 30+ лет назад.

Думаю, для asylum нужна реальная история преследования и доказательства опасности грозящей именно Вам в стране пребывания.

Прославление Америки и клятвы в верности звёздно - полосатому флагу

типа "божє, благослові Амєріку і єє єдінствєнново легітімново прєзідєнта!"

никогда не котировались в качестве оснований для получения визы.

Может при Трампе это изменится, он любит лесть.

Я не офицер Госдепа, не знаю что там сейчас котируется, а сам уже забыл что было на интервью в посольстве 30+ лет назад.

Думаю, для asylum нужна реальная история преследования и доказательства опасности грозящей именно Вам в стране пребывания.

Прославление Америки и клятвы в верности звёздно - полосатому флагу

типа "божє, благослові Амєріку і єє єдінствєнново легітімново прєзідєнта!"

никогда не котировались в качестве оснований для получения визы.

Может при Трампе это изменится, он любит лесть.
Ві как всєгда, містєр Моран, ісчєрпівающє блістатєльні і сокрушітєльні в області своєй і околосвоєй дєятельності, што нє можєт нє радовать с одной стороні, но нє можєт і нє огорчать, вєдь на одну надєжду в мірє стало мєньшє.

Назад
Зверху Знизу