Статус: Офлайн
Повідом.: 37978
Повідом.: 37978

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так он к Асману за каббалистической помощью приехал, щас они соберут 10 праведников и проклянут Шайгу с шаманамиНепонятно, но ладно. Уже не знают, с какой стороны к Залужному подступиться?
Можно и неправедников.Так он к Асману за каббалистической помощью приехал, щас они соберут 10 праведников и проклянут Шайгу с шаманами
Проте, усі мали змогу за нього проголосуватиЯкі усі? У спуску (бюлетені) одне ім*я кандидата від блоку комуністів і безпартійних.![]()
Слыш, ну ты не прав. Там из трех ****, которых к ответу призвали, только одна реальный профессор, которая помимо политологии еще и биолог.Ага, а харківські механоїди надувають щоки начебто вони розумніше вдвічі ніж гарвардські професори... шоб ти всрався..![]()
![]()
то були щасливі для ХФ дні, гній.. .До чого тут моя могила, коли я два останні дні навіть доступу до інтернету не мав?
У мене таку змогу мала моя бабуся. бо всі інші не ходили.Проте, усі мали змогу за нього проголосувати![]()
Конечно не наука- это похоже на то, чем занимаешься ты- обсираешь всячески тех, кто тебе не нравится.Слыш, ну ты не прав. Там из трех ****, которых к ответу призвали, только одна реальный профессор, которая помимо политологии еще и биолог.
Две оставшиеся это прохфессора кислых щей. Политология то не наука, а гавно. История и Юриспруденция - тоже гуманитарщина чисто субъективная. Таких политологов сейчас повылазило, Арестовичи всякие, на фоне ковра деды какие-то. Просто хайповые дуры на фоне трагедий пиарятся.
Причем биологичка видать там самая умная, старалась базар фильтровать.
***, тупицо, ти хоч раз перечитувало ті помиї, що ти тут пишеш?так ти згоден з Резетом, чи ні? Відносно того, що ти щось верзеш без розуміння суті того, що верзеш??
Ти мне нравишься, потому я тебя и обсираю, что бы ты поумнел. Так что ото не вигадуйКонечно не наука- это похоже на то, чем занимаешься ты- обсираешь всячески тех, кто тебе не нравится.
о! ти нарешті витер люстерко від бруду та впізнав себе, зарига?обсираешь всячески тех, кто тебе не нравится.
професура у сша завжди була під прицілом та впливом радянської агентури по використанню лівацьких ідей, задля створення тріщин у естеблішменті та банальному ****інгу технічних розробок. найвідоміші - ліваки з манхетенського проекту у 40ві, потім у 50ті маккарті припалив хвоста комунякам, а вже з 60х - студенські антивоєнні рухи, у 70ті - проти розміщення ракет у Європі, у 80ті - за розрядку і за горбі...зараз от знову... не здивуюся,якщо за півроку і проти України ті "професори" почнуть якісь пости у фб чи інстаграмі писатиСлыш, ну ты не прав. Там из трех ****, которых к ответу призвали, только одна реальный профессор, которая помимо политологии еще и биолог.
Две оставшиеся это прохфессора кислых щей. Политология то не наука, а гавно. История и Юриспруденция - тоже гуманитарщина чисто субъективная. Таких политологов сейчас повылазило, Арестовичи всякие, на фоне ковра деды какие-то. Просто хайповые дуры на фоне трагедий пиарятся.
Причем биологичка видать там самая умная, старалась базар фильтровать.
вибачення зараховано. більше не вякай. поводься чемноХто охуєл видно по коментарях.))))))))))))
Звідки ж ти це взнав, недавній випускник дитячого садочку?професура у сша завжди була під прицілом та впливом радянської агентури по використанню лівацьких ідей, задля створення тріщин у естеблішменті та банальному ****інгу технічних розробок. найвідоміші - ліваки з манхетенського проекту у 40ві, потім у 50ті маккарті припалив хвоста комунякам, а вже з 60х - студенські антивоєнні рухи, у 70ті - проти розміщення ракет у Європі, у 80ті - за розрядку і за горбі...зараз от знову... не здивуюся,якщо за півроку і проти України ті "професори" почнуть якісь пости у фб чи інстаграмі писати
читав багато матеріалів, які радянськім забулдигам, накшталт тебе, не були досяжні... всю молодість свою ти провів у черзі за горілкой-бескозиркой...Звідки ж ти це взнав, недавній випускник дитячого садочку?![]()
Моє ж ти малентке жабенятко..читав багато матеріалів, які радянськім забулдигам, накшталт тебе, не були досяжні... всю молодість свою ти провів у черзі за горілкой-бескозиркой...
то ти свого онука так кликав, доки він від тебе не відмовився?Моє ж ти малентке жабенятко..![]()
Мужа, пока тот не умер от ожирения. Детей у них не было, Бог не дал, хотя они сильно старались.то ти свого онука так кликав, доки він від тебе не відмовився?