Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Забавно.
Это псалом Давида 120. Таким был замысел.Нужно подумать коварнэ. Про Израиль я заметил, но вот задумка не была очевидна. Но мне нравится, лучше, чем с кофейней даже.
Ты это серьезно?1 Зводжу очі свої на гори – звідки ж прийде мені допомога?
2 Допомога моя від ГОСПОДА, Творця небес і землі.
3 Він не дасть захитатися нозі твоїй, не задрімає Той, Хто береже тебе.
4 Так, не задрімає й не засне Той, Хто стереже Ізраїля.
5 ГОСПОДЬ – сторож твій; ГОСПОДЬ – тінь твоя по правиці твоїй.
6 Сонце не вразить тебе вдень, ані місяць – вночі.
7 ГОСПОДЬ оберігатиме тебе від усякого зла; ГОСПОДЬ стерегтиме душу твою.
8 ГОСПОДЬ оберігатиме тебе, коли ти будеш виходити й входити, віднині й навіки.
***ть. Дал же бог фимилию...сегодняшним выступлением *****ллы.

Палестинцям дають все вищезгадане і кажуть "Ось вам для початку, гроші ООН дало, будуйте свою державу омріяну, І так, якщо відкинути попередні витівки, йде щонайменше з 2007 року, коли присутність ізраїльских громадян, не кажучи про військових, там було зведено до нуля. Ба більше - до сьогодні вони отримували право працювати в Ізраїлі, чим, доречі, скористалися хамасівці для розвідки. Державу створено? Ні, все пішло на руйнівні цілі. І знову палестинці скажено шматують руку, що їх годує. Собак за таке пристрілюють одразу. Але ж вони начебто люди...Той факт шо прихильники Ізраїля в принципі ту тему обговорюють і обговорюють саме такими словами, навів мене на думку шо якраз про геноцид ослойобів вони і мріють.
Але бояться прямо сказати.
І що подачки ослойобам не зовсім добровільні.
І точно не від щирого серця.
Бо коли дають добровільно, такого казати не будуть.
Переврал два анекдота сразу - про Соломона Израилевича на пляже Аркадии и попа со страшной мадам-содержательницей борделя."Приходит в публичный дом священник, снимает рясу и трусы, остается в одном кресте.
*********** говорит ему: «Батюшка, Вы или крест снимите, или трусы наденьте.»" ___Так и тебе совет: если ты хочешь выглядеть интеллектуалом, не приши про ослоебов..
Или третий анекдот, тебе не известный..Переврал два анекдота сразу - про Соломона Израилевича на пляже Аркадии и попа со страшной мадам-содержательницей борделя.

Может, и третий. Но получившийся микс несмешной.Или третий анекдот, тебе не известный..![]()
Ну, и так Роман мне не кажется смешным ..Может, и третий. Но получившийся микс несмешной.

Тьі слишком много хочешь от Славика...Может, и третий. Но получившийся микс несмешной.
Тогда для него лучше Канта цитировать. Который нифига не еврей, а вовсе полунемец-полушотландец, но, сцуко, умный!Ну, и так Роман мне не кажется смешным ..![]()
Я бачу ти не розумієш шо таке держава.Державу створено? Ні, все пішло на руйнівні цілі. І знову палестинці скажено шматують руку, що їх годує. Собак за таке пристрілюють одразу. Але ж вони начебто люди...
Держава - це, в першу чергу, закон. І терористична діяльність проти громадян справжньої держави - зовсім не той інструмент насильства, який спрямований на побудову порядку у власній державі. А ХАМАС, окрім побудови терористичної структури і власного збагачення, не робить нічого. Хіба російське вторгнення до України чимось відрізняється від діяльності ХАМАСу?Я бачу ти не розумієш шо таке держава.
Держава, то в першу чергу інструмент насилля.
Армія, військова авіація, військовий флот, поліція, спецслужби.
А в другу чергу то чиновники.
Законодавча, виконавча і судова влада, дипломатія.
Вони не проти будувати державу.
Дуже хочуть.
Тільки тим і займаються.
Я бачу ти далекий від розуміння.Держава - це, в першу чергу, закон. І терористична діяльність проти громадян справжньої держави - зовсім не той інструмент насильства, який спрямований на побудову порядку у власній державі. Хіба російське вторгнення до України чимось відрізняється від діяльності ХАМАСу?