Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
може це десь в Європі чи США?Я так понимаю ,что оно побежало в направлении Израиля на какую нибудь нефтебазу
*****ів бомбити не можна .Але своїм Україні й нема чим.У Ізраїлі є.це як пропорціонального? Цахалу зайти у західний берег та відрізати голови сотні дітлахам та стратити 1500 палесранських некомбатантів? а чому йенс не призиває *****асію для запобігання загибелі цивільних? вже звик?
Однаково хай там шукаєможе це десь в Європі чи США?
так получается,что даже массовые казни не приводят мир в чувства..бред какой то..це як пропорціонального? Цахалу зайти у західний берег та відрізати голови сотні дітлахам та стратити 1500 палесранських некомбатантів? а чому йенс не призиває *****асію для запобігання загибелі цивільних? вже звик?
Я тоже про это подумала. Поэтому считаю ответ Израиля пропорциональным, только разными методами.це як пропорціонального? Цахалу зайти у західний берег та відрізати голови сотні дітлахам та стратити 1500 палесранських некомбатантів? а чому йенс не призиває *****асію для запобігання загибелі цивільних? вже звик?
підтримую. тим більше, що площа їхнього лепрозорію найбільша на планеті... єбанутих туди можна ще імпортувати... а от кількість голов населення на рівні маленького Бангладешлегкий и дешевый выход-запретить *****ам вообще расселяться,т.е не впускать ни в одну страну.вьехавших ранее-депортировать...
так а що, є у світі якісь органи, закони, правила, яких би всі трималися у визначенні міри "пропорціональності"? межа вже пройдена, час оонів пройшов, кожен за себе, зараз почнеться у світі ізоляціонізм, збройні перегони, найзаможніші швиденько обзаведуться ядерноюзброєю, плюючи на магате... всі ж дивляться цей серіал: рашці все можна, бо є ЯЗ... чучхе ніхто не чіпає - бо є ЯЗ... Ізраїль *** кладе на вдесятеро більший Іран, бо (немов) би є ЯЗ... регулятори проспали момент, коли можна було б втрутитися...Поэтому считаю ответ Израиля пропорциональным, только разными методами.
*****....в инете вычитал?...или ты свечку держал?...ваши доказательства савсем не доказательства..*******, детей 5 лет ****.
во во...***** надо сейчас...пока свежо ...потом замылят ****оразговорами в оон...как это было не раз...так а що, є у світі якісь органи, закони, правила, яких би всі трималися у визначенні міри "пропорціональності"? межа вже пройдена, час оонів пройшов, кожен за себе, зараз почнеться у світі ізоляціонізм, збройні перегони, найзаможніші швиденько обзаведуться ядерноюзброєю, плюючи на магате... всі ж дивляться цей серіал: рашці все можна, бо є ЯЗ... чучхе ніхто не чіпає - бо є ЯЗ... Ізраїль *** кладе на вдесятеро більший Іран, бо (немов) би є ЯЗ... регулятори проспали момент, коли можна було б втрутитися...
она там у них одна? И если камеры вдруг не работают, разве не должна туда выдвинуться (в место, которое не просматривается) группа реагирования?камера могла на годину засліпнути...![]()
Не, Виктор Васильевич работает )Х-ло - цифровое, за него ИИ думает...
кого єбати?***** надо сейчас...пока свежо

ті розмови в оон вже немов в паралельному всесвіті десь... цирк абсурду, ліцемірства та покривання зла... можна відкрити жалюгідний статут нікчемного оон і прямо по пунктах пройтися - не працює жоден... "клуб філателістів" як його фейкін називає... можна просто группу в ватсап створити з представниками всіх держав і там слухати за бажанням бред лисої залупи небензі... ефект впливу на світові події такий же....потом замылят ****оразговорами в оон...
Не, ну а шо... Кремль уже взрывали?сюжет для Mission Impossible 8 вже готовий![]()
***** так же рассуждает.*****....в инете вычитал?...или ты свечку держал?...ваши доказательства савсем не доказательства..
я так поняла, что для многих это нормально. Максимум поохают-поахают и дальше заниматься своими делами. Одна моя знакомая из Киева еще вначале марта 2022 г. уехала в Германию. Ее теперь мало что волнует в Украине. А в события в Израиле вообще не вникала: "не хочу расстраиваться, поэтому новости не смотрю". Большинству плевать, а ****ы типа орков и других террористов только порадуютсятак получается,что даже массовые казни не приводят мир в чувства..бред какой то..
ладно...*** с ним.***** так же рассуждает.
Надо было ждать. Щас бы медаль дали.ладно...*** с ним...про *****ов рассказывать не надо...жены *****ками были...клоунада высшего порядка..как я их не убил в порыве гнева,сам не знаю...наверно боялся в тюрьму сесть...