да похую.я лично знаю.85% нормальных,путевых ученых были родом из УССР...***** неисправима.
______________________-
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Сергій Гредескул народився 1942 року в містів родині радянського фізика⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.. У 1964 році закінчив⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.. Починаючи з 1968 року почав працював у Харківському фізико-технічному інституті, а в 1971 році перейшов до фізико-технічного інституту низьких температур Академії наук УРСР, де до 1991 року обіймав посаду старшого наукового співробітника. У 1985 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора фізико-математичних наук. Державна премія УРСР (1985). У 1991 році переїхав на постійне місце проживання в Ізраїлі.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А это его отец:
ГРЕДЕ́СКУЛ Андрій Борисович (11(24). 01. 1917, Харків) – фахівець у галузі механіки. Батько. Доктор технічних наук (1964), професор (1966). Закін. Харків. автомоб.-дорож. інститут (1939). Працював на виробництві. 1946–93 – у Харків. автомоб.-дорож. інституті: 1949–55 – заступник декана автомоб. ф-ту, 1956–86 – зав., 1986–93 – професор кафедри автомобілів. Від 1993 – в Австралії. Наукові дослідження у галузі динаміки гальмування автомобіля. Розробив методи розрахунку розподілу гальмівних сил між осями автомобіля і автопоїзда.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Они вообще коренные уроженцы этих мест еще с начала 19 века.
хутор Свяченый Яр Купянского уезда Харьковской губернии
Да зачем далеко ходить.я благодарен судьбе что она меня свела реально в 80-х с аксельродом,мелентьевым,соколовым и еще кучей старых академиков старой формации..просто благодарен судьбе.было о чем поговорить..они все в Украине жили.