Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Писець ти порівнявв принципе, так же могут подумать и о Украине, что решила защищаться против превосходящего противника, а с течением времени еще против одной ядерной страны кндр
Є один маленький нюанс. Іран проголошує своєю метою знищення Ізраїля. На державному рівні.Саме це я і хотів сказати :
Україна відбивається від ракетних нападів РФ,
Іран відбивається від ракетних атак США.
росія- країна терорист.
США - миротворець, що хоче англомовним іранцям покінчити зі злочинною владою......
А які причини у Ірана так НЕ наголошувати?Є один маленький нюанс. Іран проголошує своєю метою знищення Ізраїля. На державному рівні.
Не перекручуй !.Є один маленький нюанс. Іран проголошує своєю метою знищення Ізраїля. На державному рівні.
Підтримує міжнародний тероризм.
Ліпити з фанатиків героїв... Ну далі що? "гастомєльскій дісант"?
Щось пішло не так.А які причини у Ірана так НЕ наголошувати?

Мединский вам кем приходится?Щось пішло не так.
Кір II Великий (бл. 590–530 до н. е.) — перський цар (з 559 р. до н.е.) та засновник імперії Ахеменідів, однієї з найбільших держав Стародавнього Сходу. Він завоював Мідію, Лідію та Вавилон, вирізнявся віротерпимістю та звільнив євреїв з вавилонського полону. Його гробниця знаходиться в Пасаргадах, Іран.
Никем.Мединский вам кем приходится?
малий просто мав би укласти угоду та сплачувати здоровому лобурю за безпеку.и говорить, что этот здоровый лоб " имеет яйца" и он достоин уважения ??
Да с *** ли ??
це з моральних категорій книжки "Що таке добре і що таке погано". в сучасному світі Давід вважався би лохом, а Голіафу стелити червоний килимИмеет яйца тот малек, шо не ******, а даёт достойный отпор более взрослому и сильному противнику !
Но сейчас они на нашей земле..Прикинь, врага можно уважать.
И при этом ненавидеть.
Пример?
Жители Берлина, которые ЯРОСТНО защищали свой город весной 1945, когда всем было ясно, проще и легче сдаться на милость противника.
Или "душманы", которые отбивались от советских "миротворцев-интернациолистов".
Для меня афганцы были врагами, но я их уважал, они были на своей земле, а мы....
А ты каждый раз бездарно с мясом вырываешь из контекста ))) и безосновательно о примазываешься к тому, что думает (?) большинство...Хочется быть как все, Швондер?)))))кожного разу, як ти вилізаєш зі своєї шафи, вся спільнота Хф так про тебе і думає
И я не удивлюсь, если выяснится, что Иран бьёт по нефтянке своих соседей по указке ***латут другой вопрос возникает, что Иран по сути напал на ряд стран, которые были, скажем, вообще ни при чем. И эти страны почему то не отвечают сами, хотя свое вооружение у них есть а надеются, что за них сделает это кто то другой.
Катар или Кувейт?Катар уже сделяль. Минус 3 самолета. "Покорми собак и ничего не трогай". Конечно, времени минуло много, но на военке нам рассказывал один из советничавших в том регионе, что примерно так и было тогда - постоянно местные косячили.
ЯО не отдалиЧто плохого американцам сделали иранцы?(с).
А я удівлюсь. Тож сосєді. У Ірана істєріка. Подєльнікі наєбалі і нє впряглісь. Поетому пусть всє сосєді просто здохнут, а оні попадут в рай.И я не удивлюсь, если выяснится, что Иран бьёт по нефтянке своих соседей по указке ***ла
А які причини у Ірана так НЕ наголошувати?
Я думал, что глупее этого ( Что плохого американцам сделали иранцы?(с).) придумать нельзя... Однако ты справился )))) Или это был сарказм??у данному контесті краще бути швондером, ніж, як ти - шаріковим.Хочется быть как все, Швондер?)))))
Ну хоть на ком то подтвєрділась теорія Дарвіна. Правда Сява еволіціоніровал із скунса. Но то такє.шо ти, виспався, дідуля? знову до 4ї ранку лайном в усіх кидатимешься?
від десятку шахедів не здохнуть. та й іран не здохне... завеликий...Поетому пусть всє сосєді просто здохнут,
та ОАЕ - один з найбільших офшорних та торгових партнерів московії: підсанкційка, липові юрособи, банківські транзакції...И я не удивлюсь, если выяснится, что Иран бьёт по нефтянке своих соседей по указке ***ла
прошу не ображати цю пухнасту милотуПравда Сява еволіціоніровал із скунса.