Шо там в Иране?

• Автор теми Автор теми OMON RA
  • Дата створення Дата створення
колись арістократія московії захоплювалася бонапарте, а король Англії, чарльз ліндберг та генрі форд гітлером, в серісері дуже поважали мао (деякий час), який вбив щонайменше 20 млн.
"Людина року. 1938."
hhhhit.webp

Что плохого американцам сделали иранцы?(с).

в принципе, так же могут подумать и о Украине, что решила защищаться против превосходящего противника, а с течением времени еще против одной ядерной страны кндр
Писець ти порівняв

Саме це я і хотів сказати :
Україна відбивається від ракетних нападів РФ,
Іран відбивається від ракетних атак США.
росія- країна терорист.
США - миротворець, що хоче англомовним іранцям покінчити зі злочинною владою......
Є один маленький нюанс. Іран проголошує своєю метою знищення Ізраїля. На державному рівні.
Підтримує міжнародний тероризм.
Ліпити з фанатиків героїв... Ну далі що? "гастомєльскій дісант"?

Є один маленький нюанс. Іран проголошує своєю метою знищення Ізраїля. На державному рівні.
Підтримує міжнародний тероризм.
Ліпити з фанатиків героїв... Ну далі що? "гастомєльскій дісант"?
Не перекручуй !.
Псковські десантники - то окупанти.
Здохли - і заїбісь !
А нашим захисникам - слава та подяка!

А які причини у Ірана так НЕ наголошувати?
Щось пішло не так. :(

Кір II Великий (бл. 590–530 до н. е.) — перський цар (з 559 р. до н.е.) та засновник імперії Ахеменідів, однієї з найбільших держав Стародавнього Сходу. Він завоював Мідію, Лідію та Вавилон, вирізнявся віротерпимістю та звільнив євреїв з вавилонського полону. Його гробниця знаходиться в Пасаргадах, Іран.

Щось пішло не так. :(

Кір II Великий (бл. 590–530 до н. е.) — перський цар (з 559 р. до н.е.) та засновник імперії Ахеменідів, однієї з найбільших держав Стародавнього Сходу. Він завоював Мідію, Лідію та Вавилон, вирізнявся віротерпимістю та звільнив євреїв з вавилонського полону. Його гробниця знаходиться в Пасаргадах, Іран.
Мединский вам кем приходится?

и говорить, что этот здоровый лоб " имеет яйца" и он достоин уважения ??
Да с *** ли ??
малий просто мав би укласти угоду та сплачувати здоровому лобурю за безпеку.
Имеет яйца тот малек, шо не ******, а даёт достойный отпор более взрослому и сильному противнику !
це з моральних категорій книжки "Що таке добре і що таке погано". в сучасному світі Давід вважався би лохом, а Голіафу стелити червоний килим

Прикинь, врага можно уважать.
И при этом ненавидеть.
Пример?
Жители Берлина, которые ЯРОСТНО защищали свой город весной 1945, когда всем было ясно, проще и легче сдаться на милость противника.
Или "душманы", которые отбивались от советских "миротворцев-интернациолистов".
Для меня афганцы были врагами, но я их уважал, они были на своей земле, а мы....
Но сейчас они на нашей земле..
кожного разу, як ти вилізаєш зі своєї шафи, вся спільнота Хф так про тебе і думає
А ты каждый раз бездарно с мясом вырываешь из контекста ))) и безосновательно о примазываешься к тому, что думает (?) большинство...Хочется быть как все, Швондер?)))))

тут другой вопрос возникает, что Иран по сути напал на ряд стран, которые были, скажем, вообще ни при чем. И эти страны почему то не отвечают сами, хотя свое вооружение у них есть а надеются, что за них сделает это кто то другой.
И я не удивлюсь, если выяснится, что Иран бьёт по нефтянке своих соседей по указке ***ла

Катар уже сделяль. Минус 3 самолета. "Покорми собак и ничего не трогай". Конечно, времени минуло много, но на военке нам рассказывал один из советничавших в том регионе, что примерно так и было тогда - постоянно местные косячили.
Катар или Кувейт?

И я не удивлюсь, если выяснится, что Иран бьёт по нефтянке своих соседей по указке ***ла
А я удівлюсь. Тож сосєді. У Ірана істєріка. Подєльнікі наєбалі і нє впряглісь. Поетому пусть всє сосєді просто здохнут, а оні попадут в рай.

А які причини у Ірана так НЕ наголошувати?
:confused: :confused: :confused: Я думал, что глупее этого ( Что плохого американцам сделали иранцы?(с).) придумать нельзя... Однако ты справился )))) Или это был сарказм??

Поетому пусть всє сосєді просто здохнут,
від десятку шахедів не здохнуть. та й іран не здохне... завеликий...
та ОАЕ - один з найбільших офшорних та торгових партнерів московії: підсанкційка, липові юрособи, банківські транзакції...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу