во всяком случае я не разоружал Украину и не давал ей липовые гарнатиипотужно. щиро дякуємо...
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
во всяком случае я не разоружал Украину и не давал ей липовые гарнатиипотужно. щиро дякуємо...
Стара вперта вівця ось с півгодини тому сказала, що пункт 20, де йдеться про втрату національної ідентичності, то хай, нічого страшного.ви ще Берестейській мир обговорить, два старих впертих брна

щиро вам дякую... благодєтєль ви наш...во всяком случае я не разоружал Украину и не давал ей липовые гарнатии

молодь? це та, яка думає ногами в бік західного кордону?Не знаю, що думає з цього приводу молодь, але якщо підтримує, то можна й підписувати.
Україна запровадить правила ЄС щодо релігійної толерантності та захисту мовних меншин.
уся ******ська ідеологія та пов'язана з нею діяльність мають бути відкинуті та заборонені.
Не *****, а *******т.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
текст писав явний *****, який навіть з документами і гуголом працювати не вміє.
Хто кого тримає, то є питаннячко.А Зєля незважаючи на всю токсичність Єрмака тримається за нього. ***** посилати головного ворюгу на важливі перемовини?
яка ВЖЕ заборонена в Україні законом. якщо є якісь ознаки якось особливої "******ської ідеології", якогось ще небаченого світом подвиду, нехай тромб сформує комісію з професорів-істориків-політологів, ну наприклад, на чолі з Тімоті Снайдером і пришле в Україну для наведення доказів існування такої...Там і про ******ську ідеологію.
угу, якщо цей нуль буде західніше Шегені-Медика чи Корчова-КраковецьРаду в повному складі на нуль.Таке може бути?
Ніт.Район Покровська.угу, якщо цей нуль буде за Шегені-Медика чи Корчова-Краковець
спершу б ментяр, прокурорів...Ніт.Район Покровська.
Трамп сошел с рельсов и здесь тоже ...Прямо эпидемия..спершу б ментяр, прокурорів...
В больной голове может. Температуру давно мерял?Раду в повному складі на нуль.Таке може бути?