Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

А что удивительного? Если *****ня сейчас пошлет США ***** с этими санкциями, то я уверен что Китай дал отмашку посылать американцев *****. Что Китай спасет РФ а любом случае.
Мне кажется что так и есть. Это уже обговорено не раз с китайцами.

только *******я костьми ляжет?? там по моему тоже не особо хотят принимать нищего и коррумпированного соседа с похеренной промышленностью и в целом экономикой
Видно ты тоже не хочешь... А чего тебе можно опасаться, если примут? Кстати, по коррупцию сейчас уже не стоит много говорить, на фоне тех чудес, что творить Тромб..

А если реально существуют санкции, за которые *****ня готова стать на колени и ******...
ембарго називаються. але, як часто буває, постраждають від цього дещо всі... тому й не роблять радикальних кроків. ну плюс кітай, не підтримає і буде підтримувати штини ***лу до останнього

Если *****ня сейчас пошлет США ***** с этими санкциями,
так вже послали. ***ло з посмішкою людожера повідомив, що сектор енергетики стабільний як ніколи. а сакнції, як відомо, "вони лише на користь". трамп сказав, що він радий...

США розглядають можливість запровадження нових антиросійських санкцій проти банківського сектору та нафтогазової інфраструктури Росії, - джерела Reuters

Що ще відомо:

▪️США розглядають можливість використання заморожених російських активів - як у Європі, так і на своїй території- для фінансування закупівлі зброї для України та підтримки її оборони.
▪️Адміністрація має підготовлений план для посилення тиску на Москву після перших санкцій Трампа.
▪️Вашингтон очікує, що європейські союзники запровадять додаткові санкції або мита.
▪️Наразі Трамп тимчасово зробить паузу на кілька тижнів, щоб оцінити реакцію Кремля на обмеження, запроваджені проти «Лукойлу» і «Роснефти».
▪️У Сенаті США знову активізували роботу над двопартійним законопроєктом про нові санкції проти РФ.
▪️Трамп загалом готовий підтримати цей пакет, але, за попередніми оцінками, схвалення може відбутися не раніше наступного місяця.

та зрозуміло. но ці ж уйобки будуть пропихувати цей пунктик у мирних угодах...
Против ціх уйобків потрібна постійна праця дипломатів ,пхати в рило в міжнародних колах фото,відео як захищають російськомовних.
Я не бачу цієї роботи.

2025-10-25_163740.webp

Назад
Зверху Знизу