Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Пидрило Кучма хоть бы почитал, что подписывает.
Отдавать функциональное ЯО на обещание собраться и *****деть в случае чего.
Нет слов, чтобы описать уровень такой феерической ******и.
за легендою, жак ширак попереджав кравчука "ви розумієте, що вас найобують?" .... дядя Жора вже тисячу разів пояснював тут, як змушували Україну відмовитися. і частково він мав рацію... треба було просто здавати стратегічну в обмін на членство в НАТІ, а тактичну залишити...

Останнє редагування:
за легендою, жак ширак попереджав кравчука "ви розумієте, що вас найобують?" .... дядя Жора вже тисячу разів пояснював тут, як змушували Україну відмовитися. і частково він мав рацію... треба було просто здавати стратегічну в обмін на члентво в НАТІ, а тактичну залишити...
Не з нарідом-довбойобом, який наобирав комуняків половину Ради.

проблема в том, что членство в нате на 99 процентов может оказаться тем же самым, что и членство в будапештском меморандуме
і тим не менш. ести-латиши та литовці не прокидаються від вибухів... хоча, як жертви агресії - вони набагато солодщі ніж Украйна

• Це лайк!
Реакції: aSHO
Волання про сотонату десь до 2013-14рр теж були однозначними.
А в ~94? Годі й казати.
добровільно нас би туди ніхто не прийняв і не прийме. московія кістьми ляже проти цього...

За уничтожение охраняемого исторического памятника архитектуры его не "привлекут" ?
насколько я знаю у американцев с этим гораздо попроще, они особо не привязываются к историческим зданиям.
вон был репортаж, как снесли какую то гостиницу которая более чем была свидетелем всяких исторических событий, там останавливались всякие звезды голливуда, заключались много миллионные сделки, которые влияли на развитие страны и снесли ее аж бегом.

• Це лайк!
Реакції: ja
добровільно нас би туди ніхто не прийняв і не прийме. московія кістьми ляже проти цього...
только *******я костьми ляжет?? там по моему тоже не особо хотят принимать нищего и коррумпированного соседа с похеренной промышленностью и в целом экономикой

Уверен, что ничего серьезного предлагать не будут. Будут пытаться наебать и обхитрить как-то.
И к сожалению это не в нашу пользу.
а ти вважав капітуляцію приїхав підписувати? :D

звичайно найобувати, цього разу через вітькова...

Назад
Зверху Знизу