Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Влажные фантазии.
Какой по счету "последний шанс" он получил? Пятый, десятый? Ну, где десятый там и одиннадцатый.
У нього уся аналітика така. "Я не хочу ****и, я не хочу ****и... Ой, я не всрався, я не всрався"

Та слухав колись, там майже ненависть до неправильного начальства, хіба ні??
Майже національний вид спорту. За це вбивають? Ніхто не торкнувся Зе, який зі сцени волав Пороху що він його вирок. Колима спокійно виїхав з країни. Він пісень звичайно не співав, але встромив в президенти свого протеже, який.... Гаразд, зараз не про нього мова. Бігус, наприклад, видає нагора цифри з фактами про багатьох можновладців, а не просто революційні тексти на радіо. Після яких майже усіх їх треба судити. Дай бог йому здоров'ячка - досі живий.....
Коротше кажучи - ******* Кузьму немає за шо. Він сам себе вбив, на жаль.

Майже національний вид спорту. За це вбивають? Ніхто не торкнувся Зе, який зі сцени волав Пороху що він його вирок. Колима спокійно виїхав з країни. Він пісень звичайно не співав, але встромив в президенти свого протеже, який.... Гаразд, зараз не про нього мова. Бігус, наприклад, видає нагора цифри з фактами про багатьох можновладців, а не просто революційні тексти на радіо. Після яких майже усіх їх треба судити. Дай бог йому здоров'ячка - досі живий.....
Коротше кажучи - ******* Кузьму немає за шо. Він сам себе вбив, на жаль.
Про обставини смерті нічого сказати не можу й не збирався. Але творчість його не така вже й безневинна.

У суботу, 18 жовтня, у понад 2 600 містах США відбулися масові протести руху No Kings («Ні королям»), спрямовані проти політики американського президента Дональда Трампа. Акції також пройшли за межами країни — у Лондоні, Барселоні та Мадриді.

Про це
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Reuters.

Організатори звинувачують Трампа у спробі перетворити країну на автократію. Серед головних причин обурення:

• посилення імміграційного контролю;
  • скорочення фінансування університетів;
  • втручання федеральної влади у великі міста під приводом боротьби зі злочинністю.
Наймасовіші мітинги відбулися у Вашингтоні, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Чикаго та Сан-Франциско. Лише у столиці, за різними оцінками, зібралися сотні тисяч людей.

Протестний рух підтримали провідні представники Демократичної партії — Берні Сандерс, Александрія Окасіо-Кортес, Гілларі Клінтон, а також десятки американських знаменитостей.

Республіканці назвали акції «антиамериканськими», тоді як організатори відповіли, що «немає нічого більш американського, ніж сказати “у нас немає королів”».

За оцінками соціологів, участь у протестах могли взяти до трьох мільйонів людей — це може стати наймасовішою демонстрацією в сучасній історії США.

Это не та WP, которая вместе с FT и WSJ разгоняли такую же тему, слово в слово, не так давно, перед Анкориджем? И не только её.
Время показало,что все их "инсайды" - ****о на палке, выковырянное пальцем из жопы. Зачем кто-то их перепощивает - хзн :незнаю:.

Продолжаются спасательные работы после того, как тайфун Халонг обрушился на западную Аляску. Спасательные бригады эвакуируют по воздуху сотни людей после того, как тайфун принес в минувшие выходные ураганный ветер и рекордный штормовой нагон воды на западное побережье штата.

1760840521308.webp
1760840539940.webp

На самом деле никакого самого дела нет/с. Твоя действительность не имеет никакого отношения к моей.
Не понял. Тема про США. Тот опус на который я отвечал был про США.

Твоя действительность в США?

Где я писал что моя действительность имеет какое то отношение к твоей?

Моя действительность сильно отличается даже от действительности людей живущих вокруг меня, действительноисть у каждого своя.

Откуда такая тяга к встречам с разными уйобками.Тем более ,что уйобки ему каждый раз хером по губам поводят .
Подобное к подобному?

Это не та WP, которая вместе с FT и WSJ разгоняли такую же тему, слово в слово, не так давно, перед Анкориджем? И не только её.
Время показало,что все их "инсайды" - ****о на палке, выковырянное пальцем из жопы. Зачем кто-то их перепощивает - хзн :незнаю:.
А ты хочешь сказать, что ***ло ничего просить не будет?))

Откуда такая тяга к встречам с разными уйобками.Тем более ,что уйобки ему каждый раз хером по губам поводят .
Подобное к подобному?

Он вроде бы недавно пояснил же. Прямо и открыто...

Трамп подчеркнул, что «умеет ладить только с сильными, а не со слабыми», и уверен, что Эрдоган также хорошо к нему относится.

Поэтому вот этих всех европейских ссыкунов он не уважает.
И кстати я не уверен, что он сам является смелым человеком.

Поэтому из этого вырастает комплекс. Поэтому любит всех сильных.

Он вроде бы недавно пояснил же. Прямо и открыто...

Трамп подчеркнул, что «умеет ладить только с сильными, а не со слабыми», и уверен, что Эрдоган также хорошо к нему относится.

Поэтому вот этих всех европейских ссыкунов он не уважает.
И кстати я не уверен, что он сам является смелым человеком.

Поэтому из этого вырастает комплекс. Поэтому любит всех сильных.
Шо за прогіби? Какоє ***ло - сільний? Скот - нє значіт - сільний.

........
Моя действительность сильно отличается даже от действительности людей живущих вокруг меня, .....
На протесты против коронации Трампа ты, конечно, не ходил...
21:24

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу