Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Ой ***ть... А мы то типо надеялись)))))
****. Ну уже ж решили, наебать *****ов, методом "помочь Украине сделать свой Тамагавк"
Ну нахуя мусолить эту тему.
Нужно заниматься производством.
Шо ***ть десятки стран в кооперации, не могут помочь?
Я думал что решение такое принято давно. Но результата пока нету, как видим.

Я думал что решение такое принято давно. Но результата пока нету, как видим

А це шо?

Виробник «Фламінго» анонсував розробку власних балістичних ракет FP-7 та FP-9, а також ППО​

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну удачи Китаю, учитывая успешность последней десантной операции учителей)
я також так вважав... але чому навчили "вчителі" - не знецінювати супротивника. зараз, все, що ми маємо для оцінки - це капелюхозакидна експертиза дяді жори та алкоголіка гексета, який навіть на розвідку спиратися вже не здатний. дядя жора взагалі розмірковує категоріями воєнної потуги сша 40річної давнини.
а ви впевнені, скільки хвиль десанту готовий закидати НЗАК, з моря, повітря, комбінуючи це з блокадою та багатоденними обстрілами Тайпею.
а ви впевнені у 100% підтримці Гоміндану мешканцями острову та готовності "стояти насмерть"?
а ви впевнені у 100% підтримці Тайпею Вашингтоном. здається, при чинній адміністрації тромб побіжить укладати угоди з т-щамі при першій сотні загиблих та перших двох потоплених лінкорах.
ви вважаєте, Вашингтон буде погрожувати Пекіну заради острівця, базуючись на якихось договорах "які пидписував Байден/Обама/Картер тощо?". а коли тупому тромбу ще юристи пояснять, що взагалі то весь світ формально вважає Тайвань частиною кнр, в того взагалі струс залишків мозоку відбудеться... тим більше, коли ТСМС остаточно виведе свої виробничі потужності офшор.
кнр дуже уважно дивиться зараз на діпломатичний закреп тромба: "буду/не буду, впроваджую/не впроваджую, всі диктатори - мої друзі..." та робить висновки. і вже десятирічча готується для збройного нападу.
я б дуже хотів, аби гарячої спроби захоплення Тайваню б не було... але маленька переможна війна - це те, чого шукає т-щ сі при проблемах в економіці та спробах втримати узурповану владу. :незнаю:

Останнє редагування:
а ви впевнені, скільки хвиль десанту готовий закидати НЗАК, з моря, повітря, комбінуючи це з блокадою та багатоденними обстрілами Тайпею.
а ви впевнені у 100% підтримці Гоміндану мешканцями острову та готовності "стояти насмерть"?
а ви впевнені у 100% підтримці Тайпею Вашингтоном.
А ви певні, шо острів буде самовіддано і беззавітно пручатися?

я вот особисто нє, трошки поцікавившись політичними розкладами в КР, Раджу вам зробити те саме, бо не вважаю себе компетентним настільки, щоб аргументовано доводити первісні враження.

Як вирішите таки пірнути у цю тему, то зверніть увагу на позиції саме Гоміньдану на відміну від номенклатурної ДПП. І на дуже показову "Нову партію"

В новых
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
по делу Джеффри Эпштейна, осужденного за ****уальные преступления, упоминается имя Илона Маска, — в записях от 2014 года фигурирует напоминание о его возможной поездке на «остров Эпштейна». В материалах также отмечены его контакты с бизнесменом Питером Тилем и бывшим советником Дональда Трампа Стивом Бэнноном.

В частности, в заметке от 6 декабря 2014 года указано: «Напоминание: Илон Маск отправится на остров 6 декабря (это все еще происходит?)». В записи от 27 ноября 2017 года указано: «Обед в 12:00 с Питером Тилем». В записи от 16 февраля 2019 года говорится: «Завтрак в 7:00 со Стивом Бэнноном».
Содоміти.

Зеленський мав дуже продуктивну розмову з Трампом, йшлося про зняття табу на зброю, — Сибіга

Він зазначив, що це було спілкування «історичного характеру, які змінюють парадигму».

Звичайно, йшла мова про зняття будь-яких табу на постачання зброї для України. Має бути пакет стримування. росія має розуміти, що атакуючи Україну 600-800 дронами, отримуватиме пропорційну відповідь, а то й більше.

🇺🇦 УС

Назад
Зверху Знизу