Та це зрозумiло, але як знайти ще друзiв та однокласникiв? На пейсбуцi?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та це зрозумiло, але як знайти ще друзiв та однокласникiв? На пейсбуцi?
1. Через пошук фейсбукЦе гаразд, а як окремо пейсбука знайти людину?
Зробив там профiль, усе заебiсь! Через день менi пейсбук присилае листа на електронну пошту, - ми змiнили ваш логiн, в iн тепер такий.... А ще через пару днiв - ми видалили Ваш профiль, причини вже не указуються.... Нормально, ***? Та в рот я ебав цей пейсбук, пiшов вiн *****!1. Через пошук фейсбук
Гугл вже не той, що був ранiше.... Усi сцилки на пейбук, або ОК чи ВК....2. Через гугл пошук![]()
Прічіна, Фєд'я - твой дворянскій лєксіконми видалили Ваш профiль, причини вже не указуються.... Нормально, ***? Та в рот я ебав цей пейсбук, пiшов вiн *****!
Зробив там профiль, усе заебiсь! Через день менi пейсбук присилае листа на електронну пошту, - ми змiнили ваш логiн, в iн тепер такий.... А ще через пару днiв - ми видалили Ваш профiль, причини вже не указуються.... Нормально, ***? Та в рот я ебав цей пейсбук, пiшов вiн *****!
Це поки поляки нас не зрадили. А то буде як завждиЯкщо дивитися на війну з історічного погляду то українці виграють війну у російських окупантів.
На кладовищі 🤣Та це зрозумiло, але як знайти ще друзiв та однокласникiв? На пейсбуцi? Чи у Тик-тоцi?
На кладовищі 🤣