Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Вы пришли не навсегда. Украина не россия. Не нами сказано.
Кстати, Юляха начала активную предвыборную деятельность.
Огуманитаривает харьковский мирняк. Сведения 100% от причастных к получению.
Нужно подумать, давайте не будем в американской теме. Да и моя джЮля выполнила уже для меня свою роль в борьбе.
Кстати смотрелась она всегда достойнее отого самого:D

Нужно подумать, давайте не будем в американской теме. Да и моя джЮля выполнила уже для меня свою роль в борьбе.
Так не будьте. Где вы, там шоколад и его заменители.
Не начинайте и неначинаемы будете.

ВОНА іщє і прємію отхватіла, будучі прєм'єркой. За економію іскрічєства. Радикально так подошла к організації. Может, помніт хто. Я - да.

Если зеленые начнут строить вторую рашу с пожизненной властью, то получат третий майдан.
Придет время, когда по закону можно провести выборы, и куда вы денетесь.

Так не будьте. Где вы, там шоколад и его заменители.
Не начинайте и неначинаемы будете.
Да я ж реагирую, как белые кровяные шарики на вбросы в чистое кровеносное русло любой темы ХФ.
Реагирую, разве вы не заметили? Вы просто не замечаете, где подобные борцы ртами в основном всплывают и цитируются, на каких и чьих ресурсах.
Про иммунную систему читали? Там много разных факторов. Есть безобидные - на них и реакция мизерная или игнор. А есть серьезные. А есть такие, которые прикидываются своими, усыпляя иммунку. И тогда может быть поздно реагировать либо мощный иммунный ответ может ******* и здоровые клетки.

Если зеленые начнут строить вторую рашу с пожизненной властью, то получат третий майдан.
Придет время, когда по закону можно провести выборы, и куда вы денетесь.
Вы это кому говорите слово "вы"?

Здесь никто о выборах не говорит

Вы это кому говорите слово "вы"?

Здесь никто о выборах не говорит
Це мабуть я написала від вашого імені. :)

Воно ж начебто солодке Але то специфіка ХФ, бо в ті часи більшість дописувачів тут за опросами саме оте солодке гівняного кольору обирало собі во владу.. А в цілому по країни воно не дуже було в кореляції...

Дональд Трамп написав лист УСІМ КРАЇНАМ НАТО

"ЛИСТ ПРЕЗИДЕНТА Д. ТРАМПА ДО ВСІХ НАРОДІВ КРАЇН НАТО І СВІТУ. Я готовий до великих санкцій проти Росії, якщо інші країни НАТО погодяться зробити те саме і коли всі країни НАТО ПРИПИНЯТЬ ЗАКУПІВЛЮ НАФТИ З РОСІЇ. Як ви знаєте, залученість НАТО у ПЕРЕМОГУ значно менша за 100%, і купівля нафти з Росії деякими членами шокує! Це сильно послаблює вашу переговорну позицію з Росією. У будь-якому разі, я готовий "почати", коли будете готові ви. Просто скажіть коли? Я вірю, що ці заходи, плюс те, що НАТО як група встановить 50% або 100% МИТА НА ТОРГІВЛЮ З КИТАЄМ, які будуть скасовані після припинення війни Росії та України, дуже сильно допоможуть ЗАКІНЧИТИ цю ДУРНУ і БЕЗСМИСЛЕННУ ВІЙНУ. Китай має сильний контроль і навіть вплив над Росією, і ці сильні мита зможуть послабити таку хватку. Це не ВІЙНА ТРАМПА (і вона ніколи б не почалася, якби я був президентом), це ВІЙНА Байдена і Зеленського. Я тут єдиний, хто допомагає зупинити її і врятувати тисячі життів росіян і українців (7 118 життів втрачено лише минулого тижня, БЕЗУМСТВО!). Якщо НАТО зробить, як я скажу, ця ВІЙНА закінчиться швидко і всі ці життя будуть врятовані! Якщо ні, ви просто марнуєте мій час, а також час, енергію і гроші Сполучених Штатів", - написав Трамп.

Раніше ЗМІ писали, що європейці відмовляються вводити мита, до яких їх закликає Трамп.

За однією з версій, Трамп спеціально висуває такі вимоги, щоб європейці від них відмовилися і це зняло б питання, чому США подібні мита не вводять.

За іншою версією, Трамп справді хоче витіснити з світового ринку російські енергоносії, для чого і чинить тиск на Європу, Індію та Китай.

В эрэфии хотя бы один получили? Хоть до Болотной, хоть после. Какие срока впаивают за мизерные протесты, знаете? И транзакции в пользу Украины тысячей рублей?

А то, что нелох изначально копировал х.йла, на мысли не наводило? Вспоминайте сим-карты, законы 16 января, закрытие телеканалов...

Да не сработал зелин план двух пятилеток. К 2029 много чего хотел сделать. Обязывали! Но война ему спутала планы. Не ожидал такого сопротивления агрессору. Он же в глаза только посмотреть хотел, встретиться посередине!

Ещё будет завидовать Гепе, если не дадут улизнуть. Главное в деле такого "святого" - вовремя смыться.

Аккуратно подталкивают к смене хрипатого на Залужного, но там тоже не всё гладко.

Останнє редагування:
Дональд Трамп написав лист УСІМ КРАЇНАМ НАТО

"ЛИСТ ПРЕЗИДЕНТА Д. ТРАМПА ДО ВСІХ НАРОДІВ КРАЇН НАТО І СВІТУ. Я готовий до великих санкцій проти Росії, якщо інші країни НАТО погодяться зробити те саме і коли всі країни НАТО ПРИПИНЯТЬ ЗАКУПІВЛЮ НАФТИ З РОСІЇ. Як ви знаєте, залученість НАТО у ПЕРЕМОГУ значно менша за 100%, і купівля нафти з Росії деякими членами шокує! Це сильно послаблює вашу переговорну позицію з Росією. У будь-якому разі, я готовий "почати", коли будете готові ви. Просто скажіть коли? Я вірю, що ці заходи, плюс те, що НАТО як група встановить 50% або 100% МИТА НА ТОРГІВЛЮ З КИТАЄМ, які будуть скасовані після припинення війни Росії та України, дуже сильно допоможуть ЗАКІНЧИТИ цю ДУРНУ і БЕЗСМИСЛЕННУ ВІЙНУ. Китай має сильний контроль і навіть вплив над Росією, і ці сильні мита зможуть послабити таку хватку. Це не ВІЙНА ТРАМПА (і вона ніколи б не почалася, якби я був президентом), це ВІЙНА Байдена і Зеленського. Я тут єдиний, хто допомагає зупинити її і врятувати тисячі життів росіян і українців (7 118 життів втрачено лише минулого тижня, БЕЗУМСТВО!). Якщо НАТО зробить, як я скажу, ця ВІЙНА закінчиться швидко і всі ці життя будуть врятовані! Якщо ні, ви просто марнуєте мій час, а також час, енергію і гроші Сполучених Штатів", - написав Трамп.

Раніше ЗМІ писали, що європейці відмовляються вводити мита, до яких їх закликає Трамп.

За однією з версій, Трамп спеціально висуває такі вимоги, щоб європейці від них відмовилися і це зняло б питання, чому США подібні мита не вводять.

За іншою версією, Трамп справді хоче витіснити з світового ринку російські енергоносії, для чого і чинить тиск на Європу, Індію та Китай.
1757774824619.webp

Млять, рижий каже, що війна Байдена и Зленського?:***:

На це надо реагувати. Кожне слово з вуст лідера такої країни має значення.

Блин, это палата, в которой выборы возбуждают как Бермудский треугольник)) только нет врача Моргулиса, чтоб отключил им форум.
Герой Честертона говорил, что у сумасшедших своя логика
Поздравляю Питера Пэна и Нужно подумать, что они ее демонстрируют)

Ещё будет завидовать Гепе, если не дадут улизнуть
очень хуевый пример. Гепе, как раз, дали улизнуть в эрфию и дали через три дня вернутся в Украину. Тогда стало понятно, что все за что стоял Майдан было проебано. А потом ему дали возможность продолжать дальше управлять Харьковым.

А потом ему дали возможность продолжать дальше управлять Харьковым.
...из ********** коляски. Урок за 6½ лет он так и не усвоил. Но перекрасился мгновенно. Мимикрия.

Зеле не завидую. Но приведшие его к власти прекрасно сыграли на комплексах артиста. Результат - на табло карте Deep State :( И судьба паяца уже решена.

Разумеется, не нами. "Откуда у народа такие деньги?"

Назад
Зверху Знизу