Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
А про свій піар на цій трагедії цей воїн ротом з під спідниць монахинь у жіночому монастирі не хоче сказати?
Ну Береза как он есть, что с него взять). Депутаты ПЕС призывного возраста вообще ездят за кордон на элитный отдых, под видом конференций, совсем в другой стороне - и это выплывало в СМИ . Молчал бы уж...
Девушка красивая, жаль молодой жизни, потерянной ни за что ни про что, в чужой стране, но смерти за кордоном не редкость, это не какое-то исключение - а закон для мужчин призывного возраста один для всех. Мало ли кто у кого за кордоном умирает. Мы стали черствыми, потому что у нас случается и попрощаться нет возможности - просто без вести пропал человек( как и не было. Девушка ли красивая или мужчина. :(

А про свій піар на цій трагедії цей воїн ротом з під спідниць монахинь у жіночому монастирі не хоче сказати?
Хто б сумнівався. Не випустили батька на похорон дитини - дєлов то.
Ну то нехай опа й надалі возить ху"м по роялю факапить, головне аби Береза не піарився.

Ну Береза как он есть, что с него взять). Депутаты ПЕС призывного возраста вообще ездят за кордон на элитный отдых, под видом конференций, совсем в другой стороне - и это выплывало в СМИ . Молчал бы уж...
І хто ж ЄС-івцям виписує відрядження на такі "конференції", га?

Ну то нехай опа й надалі возить ху"м по роялю факапить аби Береза не піарився.
Іноді краще ху*м по роялю, ніж ротом продавати такий тухлий пар.
Причому ОПа до законів, який приймали в Раді, разом з тим Березою.

Ну то нехай опа й надалі возить ху"м по роялю факапить, головне аби Береза не піарився.
самого березу выпустили еще в 2024 году

І хто ж ЄС-івцям виписує відрядження на такі "конференції", га?
мабуть, мають право на конференції парламентаріїв, тільки потім журналісти їх зустрічають чомусь на світових курортах...Не буду сперечатися, що ця хвороба тільки ПЄСів ...Але шкандаль був саме з ними - кому цікаво шукайте в гуглях..
Сорі за офтоп.
Краще повернутися до США)

Мені ***** на того сраного березу.... А ось він фактично точно піариться на горі й трагедії, а заодно не забува й обсирати Україну ( в обличчі її влади), що для свідомості звичайного західного обивателя - ще одне хибне підтверждення ворожої пропаганди, начебто Україна під гнітом ненависного режиму й потребує визволення..

p/s: Я б особисто випустив батька на похорон дитини в такій ситуації. :(
Але те, що подумав , коли узнав, що не випустили, зовсім не змусило би мене робити те, що роблять ота вся хитрожопосплетена шобла піарників, яким болить зовсім не те в що вони рядяться...

Останнє редагування:

Он , бал вместе с похоронами сделает

Ну что вы над стариком смеётесь ))) у него проблемы з головой . Он померил нарожы Азербайджана и Албании,который убивали друг друга...

Тут просто интересно, почему жители Америки выбирают в президенты людей 80 плюс и с дименцией ... неужели на 300 миллионов нет кандидатов....

NG33.3_SAlone_THM_16.9_1920x1080_2996543_1920x1080.webp

• Це смішно!
Реакції: aSHO
Ну что вы над стариком смеётесь ))) у него проблемы з головой . Он померил нарожы Азербайджана и Албании,который убивали друг друга...

Тут просто интересно, почему жители Америки выбирают в президенты людей 80 плюс и с дименцией ... неужели на 300 миллионов нет кандидатов....
Мне это напоминает закат ссср, гонку на лафетах помните? Но сцуко тут же они САМИ выбирают...

Мне это напоминает закат ссср, гонку на лафетах помните? Но сцуко тут же они САМИ выбирают...
Мне кажется, что даже те ,кто менялся каждый год ,был в уме ))) в отличии от байдена и трампа. Трам хоть живчик ,но мозг не работает совсем. ...

Назад
Зверху Знизу