Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да ладно, в моем отбеливании Обама не нуждается.. Я намекаю, что такое обзывание малопричастного Обамы очерняет тебя, а я обращая на это твое внимание, как раз тебя отбеливаю скорее..в этой ситуации Славик, пидорасом оказался ты, так как пытаешься отбелить пидораса![]()
Та по ходу - таки да.Кацапы сегодня решили походу устроить капитальный террор.
Трампу провести хером по харе.
Хотя думаю ему похуй.
Саме так - йому пох. Він відтанцював свою програму - роблю мир, з усіх сил стараюсь, і всі, хто не під обстрілами, такі - а, так там займаються цим, все під контролем .... і тема забилась кудись за тему про проблеми з крокодиламиКацапы сегодня решили походу устроить капитальный террор.
Трампу провести хером по харе.
Хотя думаю ему похуй.
Да, замкнутый круг! Шо делать - я не знаю. Думаю что и Трумп тоже не знает, а пиздит на камеру шо "усё у порядку, шеф"(С)а они его будут тут же спасать! И препятствовать дестабилизации в кацапии.
Так і буде, з імплантом в шиї (або куди йому його вставили) і електродами в голові.Это всё охуенно, но как он дальше жить будет?
Ну хiба ж так можна - вiдрiзанi голови через митницю провозити??? Пошукали б хлопцiв, що зараз через Тису провозять усе, й було б гарно й хорошо! А доречi - нащо вам вiдрiзанi голови? Там вже мозок вмер, не працюе, хiба що на холодець?Чи на сальтисон?митникиня зазирнула в контейнер з відрізаними головами і впала,
Так само, як є живуть люди з електрокардіостимулятором.Это всё охуенно, но как он дальше жить будет?