Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

🟡 20:28 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 20:28 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Ні. Не знаю. Як й ти.

Я не знаю, звідки ти так безкомпромисно пишеш, але я мешкаю у Харкові.

Можно саркастично звати США благодіями, пригадувати їм (по їх провині) спалени тролейбуси, розірваних на шматки дітей..

Але. Якщо джерело фінансування, зброї, дозволів на використання зброї, розвідданних та багато иншого від цієї країни водночас перекрієтся - то нахуй підемо ми. Бо на 100% залежни. Ви з цім не звісно не згодни, ріже очі, неприємно..
Звісно, можливо я помиляюсь.
Не знаєшь ? Не знаєшь і не бачишь, хто на кладовищах лежить під прапорами ? Далекий від людей, які пішли в окопи і загинули. Не знаешь таких особисто. Щасливець, млять. Аплодуй комітету по піздежу. Мільярд доларів вони якось виділяють. Нам радіти треба. Ага. Або ж помремо зовсім.
Так от від імені закатованих і загиблих в Ізюмі, Бучі, Маріуполі .... кажу - похуй на ваш мільярд. Щоб всю вашу "демократію" і "біг діали" відспівали на той мільярд "приємні друзі", маніаки без масок.
"Американці" колишні "вихідці" з України називають це - "неблагодарньій провокатор". Бажає негараздів невинним і таким благодєтєльним Штатам, без яких "вас вже б не було". Не дочекаєтесь, шлунки.
Кращі українці вже на кладовищах. Це геноцид сторіччя. І Штати - поплічник.

Останнє редагування:
  • 🟡 20:28 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Не знаєшь ? Не знаєшь і не бачишь, хто на кладовищах лежить під прапорами ? Далекий від людей, які пішли в окопи і загинули. Не знаешь таких особисто. Щасливець, млять. Аплодуй комітету по піздежу. Мільярд доларів вони якось виділяють. Нам радіти треба. Ага. Або ж помремо зовсім.
Так от від імені закатованих і загиблих в Ізюмі, Бучі, Маріуполі .... кажу - похуй на ваш мільярд. Щоб всю вашу "демократію" і "біг діали" відспівали на той мільярд "приємні друзі", маніаки без масок.
"Американці" колишні "вихідці" з України називають це - "неблагодарньій провокатор". Бажає негараздів невинним і таким благодєтєльним Штатам, без яких "вас вже б не було". Не дочекаєтесь, шлунки.
Кращі українці вже на кладовищах. Це геноцид сторіччя. І Штати - поплічник.
Это мнение живущего в Харькове под бомбами человека. Это нормально. Я думаю так все тут думают.
Америкосам это не понять.
Точнее, понять им это нужно, но сложно для них.
Они думают, что за подачки в миллиард мы тут на коленях будем стоять и боготворить их, под бомбами.

За 500 млрд - триллион. В виде всего спектра вооружений, массово, до самого новейшего и дальнобойного. Я готов стать на колени и поблагодарить.

1000000596.png

Заяву Трампа про пересування атомних субмарин неможливо перевірити, — The New York Times

Видання наголошує: рух ядерних підводних човнів — один із найзасекреченіших тактичних маневрів Пентагону.

Заяву Трампа про пересування атомних субмарин неможливо перевірити, — The New York Times

Видання наголошує: рух ядерних підводних човнів — один із найзасекреченіших тактичних маневрів Пентагону.

Когда нет ни желания ни намерений реально действовать, обман надолго растянуть невозможно.
Стыць-пырдыць...

Когда нет ни желания ни намерений реально действовать, обман надолго растянуть невозможно.
Стыць-пырдыць...
Будут тянуть, в надежде что примерно в средине осени, хуйла получится склонить к временной заморозке. После того как он закончит все свои планы на этот год.
Я так думаю. Но может и не так будет хз.

Странно что пидор не идёт на заморозку, я бы на его месте шел. Сохранил бы свои силы. И наблюдал, что будет происходить в Украине. Вероятно ничего хорошего. И вливал бы бабки в раскачку ситуации.
Но хуйло сошел с ума, помешался на войне. Для него это как компьютерная игра.

Интересно

Назад
Зверху Знизу