Статус:
Повідом.: 1109
Повідом.: 1109

- 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
Не знаєшь ? Не знаєшь і не бачишь, хто на кладовищах лежить під прапорами ? Далекий від людей, які пішли в окопи і загинули. Не знаешь таких особисто. Щасливець, млять. Аплодуй комітету по піздежу. Мільярд доларів вони якось виділяють. Нам радіти треба. Ага. Або ж помремо зовсім.Ні. Не знаю. Як й ти.
Я не знаю, звідки ти так безкомпромисно пишеш, але я мешкаю у Харкові.
Можно саркастично звати США благодіями, пригадувати їм (по їх провині) спалени тролейбуси, розірваних на шматки дітей..
Але. Якщо джерело фінансування, зброї, дозволів на використання зброї, розвідданних та багато иншого від цієї країни водночас перекрієтся - то нахуй підемо ми. Бо на 100% залежни. Ви з цім не звісно не згодни, ріже очі, неприємно..
Звісно, можливо я помиляюсь.
Так от від імені закатованих і загиблих в Ізюмі, Бучі, Маріуполі .... кажу - похуй на ваш мільярд. Щоб всю вашу "демократію" і "біг діали" відспівали на той мільярд "приємні друзі", маніаки без масок.
"Американці" колишні "вихідці" з України називають це - "неблагодарньій провокатор". Бажає негараздів невинним і таким благодєтєльним Штатам, без яких "вас вже б не було". Не дочекаєтесь, шлунки.
Кращі українці вже на кладовищах. Це геноцид сторіччя. І Штати - поплічник.
Останнє редагування: