Щоб зникли з карти світу Китай та Московія. Через яких почалась війна в Україні.Що я маю бажати ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Щоб зникли з карти світу Китай та Московія. Через яких почалась війна в Україні.Що я маю бажати ?
Она слишком уж лизала демам. Та и не сама она, а весь укрополитикум.ну я тут сразу говорил, что Мркарову надо менять , как только Трамп победил.
може это на публику заява?Трумп распорядился передать Украине 10 (десять) противоракет для комплекса "Патриот".
По-барски, ёпта! Спасибо деду!
В 79 лет мозг не может быть не задет возрастными изменениями.може это на публику заява?
потому как, если реально 10 ... ну ... я тогда сомневаюсь, что ему только ухо подстрелили, наверное таки и "мозг задет".
не відходьте від канону: "проффесора"вспомнил януковича-профессора
"Це спричинило суперечки в адміністрації Трампа щодо причин такого рішення та необхідності пояснити його Конгресу та уряду України", — розповідають джерела.
"Ця рекомендація надійшла від заступника міністра оборони з питань політики Елбріджа Колбі, який давно скептично ставиться до надання великої військової допомоги Україні", — йдеться у матеріалі.

И у нас никогда не было проблем", -

Сказал и передал - разное.Трумп распорядился передать Украине 10 (десять) противоракет для комплекса "Патриот".
По-барски, ёпта! Спасибо деду!
Честно говоря, сомневаюсь, шо доступные мне данные соответствуют реальности. Тут, разве шо, по косвенным зондировать...Поинтересуйтесь статистикой
Там, походу, рулит саратовский хлопец - Сергей, то ли Горячев, то ли Гороховский.Це якийсь лютий пздець. Як таке може бути??
Може і тарифні війни теж якийсь заступник у них там запустив, і не попередив рудого?![]()