Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Перестал в трениках на встречи приходить, вести себя, как быдлан, убирают посла через год, как настойчиво просили - что то в лесу сдохло?

Так ненароком и без Ермака и дефективных менеджеров останется.
не тебе судить- слишком ты прикрытопопый , будучи затридевять земель.

За солидарность - спасибо. Но ее не намажешь на хлеб, когда взрывная волна выбивает этот хлеб из рук, а голове приходится работать и принимать решения, учитывая ВСЕ обстоятельства вокруг, будучи в самом эпицентре событий...

Какой то цирк.. Зачем они разыгрывают этот спектакль перед одним зрителем из кремля, в надежде на что? Или это пекинская опера для одного самого важного и определяющего товарИсча?

Какой то цирк.. Зачем они разыгрывают этот спектакль перед одним зрителем из кремля, в надежде на что? Или это пекинская опера для одного самого важного и определяющего товарИсча?
Посмотрим ближайшее время, будут ли реальные какие-то действия.
Им веры ноль. Они полностью себя дискредитировали. Я не верю ни на один процент.

З Китаєм дружити неможливо. Не плутай. А от якщо тебе кинули, то побажаєшь тому, хто це зробив, щоб його спіткало зло. Зло на зло.
США як допомагали так і допомагають Україні з 2014 року. В той час як Китай також є гарантом безпеки згідно будапештського меморандуму.
Але до сьогоднішнього дня Китай не засудив агресію московії проти України. Зато розказує сказки як йому шкода жертву агресії.

Поки один ГАРАНТ БЕЗПЕКИ воює проти України, інший ГАРАНТ БЕЗПЕКИ рятує від краху московську економіку та допомагає військово.

США як допомагали так і допомагають Україні з 2014 року. В той час як Китай також є гарантом безпеки згідно будапештського меморандуму.
Але до сьогоднішнього дня Китай не засудив агресію московії проти України. Зато розказує сказки як йому шкода жертву агресії.

Поки один ГАРАНТ БЕЗПЕКИ воює проти України, інший ГАРАНТ БЕЗПЕКИ рятує від краху московську економіку та допомагає військово.
Всі вони *****аси. Всі троє. Я хочу, щоб вони виїбали один одного, до смерті. От стою на руїнах Бахмута, наприклад, і що я маю бажати ? Або мене вбито в Маріуполі. Що я маю бажати ?

От стою на руїнах Бахмута, наприклад, і що я маю бажати ? Або мене вбито в Маріуполі. Що я маю бажати ?
Как что?! Чтобы великие и могучие китайцы, с их многовековой мудростью и немецко-японским порядком (WTF?! :) ), завоевали весь Мир. Чтобы твои дети и внуки жили в Мире которым правят мудрые китайцы, и говорили со своими хозяевами на их родном языке.

Всі вони *****аси. Всі троє. Я хочу, щоб вони виїбали один одного, до смерті. От стою на руїнах Бахмута, наприклад, і що я маю бажати ? Або мене вбито в Маріуполі. Що я маю бажати ?
Я думаю в армии так к ним всем и относятся, стопроцентно.

Как что?! Чтобы великие и могучие китайцы, с их многовековой мудростью и немецко-японским порядком (WTF?! :) ), завоевали весь Мир. Чтобы твои дети и внуки жили в Мире которым правят мудрые китайцы, и говорили со своими хозяевами на их родном языке.
Перед цим Китай хай виєбе "інтереси" Штатів разом з інвесторами, які вибрали Трампа і які не можуть його назвати ***лом. Буквально. Щоб знаходили в бункерах по островах і потрошили. А потім Китай з особливим цинізмом "отьімєєт" Московію. А мене (Бахмута, Вовчанська, Покровська ...) вже немає - мені пох на "хто править" і на "родной китайський", просто *****. Мені вже не повернути життя кращим людям, а ваші животні "інтереси" - хай виїбе інше зло.

Перед цим Китай хай виєбе "інтереси" Штатів разом з інвесторами,
Ну хай, хай спробуе.

Интересы Штатов совпадают с интересами соседей Китая, которые не хотят быть вы*баными до того как китайцы доберутся до Штатов - Японии, Юж. Кореи, Филипин, Вьетнама, Тайваня и многих других.

Маркарова - профи. По крайней мере в международных финансах, торговле, экономике... Яркости нет, ум и образование есть. Нам ее обсуждать...ну я не знаю, есть ли смысл.
«...На його думку, давно назріла і зміна посла України у Штатах.

«Це не тому, що Оксана Маркарова погано працює, а тому, що зовсім інший політичний контекст. І це треба було, я думаю, зробити ще декілька місяців тому, — сказав нардеп. — Давно говорю, що варто залучати якихось нових людей для безпосередніх контактів і діалогів як з адміністрацією в Білому домі, так і з командами Республіканської та Демократичної партій. І чим довше ми будемо відкладати ці рішення, тим, напевно, складніше буде розраховувати на якісну зміну наших стосунків з адміністрацією США».

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Чтобы прочесть на FT, нужна подписка. А там и мухожук Зе - не за горами.

Назад
Зверху Знизу