Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Ти чи не чуєшь ? У вас 300 мільйонів, і "розлад" - всі проти всіх, кожен за свій живіт, "ідейних" мало, "чорних" блмовців багато і тд, олігархи мутять, союзників - скоро не буде зовсім, окрім Ізраїля. А там якщо кожен десятий заряджений, а з тих кожен десятий "талановитий", то це вже в 1000 разів більше, ніж у вас, а основна маса - під контролем - он уйгурів затисли так, що ніхто і не чує про них.
І от я відчув прямо нутром, що вони тихо-приховано-спеціально мовчазно, але мають ціль. І виграють вони БЕЗ ВІЙНИ, я впевнений. "Ударять" по шахматному столу так і тоді, коли будуть мати всі козиря і всіх джокерів на руках, з двох колод.
Ну, а мені залишається тільки чекати, коли прибьють Штати, а потім Московію. Щоб всі отримали зло. За те, що зробили з Україною. Ну, якщо пощастить вижити від шахедів, ракет....
На зараз Китай допомагає *****е нищити Україну. Чєрєз північнокорейського виблядка. Та вже й сам не соромиться.

так он про экономику, а не про войну ...
В Кітає *****ов на тищу років припасєно. Скажут штурмовать амєріканщіну - будут штурмовать амєріканщіну. Ніхто там не думає столєтіямі. Чого вартують лише хунвєйбіни і масовий відстріл горобців. Партія наказала - і в бой.

В Кітає *****ов на тищу років припасєно. Скажут штурмовать амєріканщіну - будут штурмовать амєріканщіну. Ніхто там не думає столєтіямі. Чого вартують лише хунвєйбіни і масовий відстріл горобців. Партія наказала - і в бой.
С тех пор много воды утекло.

Зачем?

У него семь пятниц за неделю...
Мы просто слышим то, что они хотят.
Ведь очевидно, что был смысл.
Только вот сдается мне, что подавляющая часть вооружения при Трампе будет оборонительного характера, а сами объемы - зависеть от Европы.

Только вот сдается мне, что подавляющая часть вооружения при Трампе будет оборонительного характера
Можно пояснительную бригаду: чем оборонительное вооружение отличается от наступательного?

Народ богоносєц. Захист кітайскоговорящєго насєлєнія. Та я єбу, шо там Сі в бошку стукнєт?

Так пусть богоносят, кто мешает.
Им война *** не упала. Они с намного бОльшей вероятностью за рашу впишутся сильнее.

Так пусть богоносят, кто мешает.
Им война *** не упала. Они с намного бОльшей вероятностью за рашу впишутся сильнее.
Нє впевнений. Желєзом - да. Та і то - пока Кітаю є зиск. Слабая *****а Кітаю вигідна. Можно доїть бєзбоязнєнно. Як і ми для США.

Нє впевнений. Желєзом - да. Та і то - пока Кітаю є зиск. Слабая *****а Кітаю вигідна. Можно доїть бєзбоязнєнно. Як і ми для США.
Качатися із сильним супротивником, втрачаючи мільярди - це для китайців зовсім невигідно. ****а як сукупчення дешевої робочої сили, яка стабільно постачає дешеву сировину - дуже вигідно. З демографією китайці вже впоралися, життєвий простір для них зараз не на першому місці.

Там у частини людей є "стєржєнь", "ідея". І це не совок. Ідея - не совок. У реально "капіталістів", тобто бізнесових людей. Я вже не кажу про військових і їм подібних. Ті китайці це якась наче суміш німце-японців.
Ти хоч раз був у Китаї ?
Ти бачив колективні "танці" команди персоналу в ресторані кожного ранку ? Ти думаєшь, що графіки бірж переможуть ?
) Он сторис смотрел.

1000008796.webp

1000008797.webp

Это было бы смешно, если бы не было так грустно. :рл:

Нормально так, "президент не знал", ага.

Кто-то в это верит? Или с д-бом Трампом и такое возможно, когда президент США не знает о таком?
Так может и Иран бомбили, а он-не знал ??

:) Вопрос чисто европейского типа.
Вы забываете(не учитываете), что имеете дело с другой системой, вообще другой.
И ваши "мироощущения" и якобы умные вопросы - сова на глобус. :)

ЗЫ "Стабильную частоту" вообще не проблема сделать, ведь инверторы. Вопрос больше в синхронизации может быть, и максимальных нагрузках.
Це я в своїй енергосистемі на 5 хатів можу зробити стабільну частоту інвертором. І вона буде тягти невеликий вітрячок, приєднаний за схемою AC-AC, тому що її підтримує півтони батарей.

А якщо вона розтягнута на тисячі миль, всі мають робити так, як скаже її оператор, навіть якщо оператор не підготувався і перебуває в комі. Все інше призведе лише до погіршення ситуації. Не здивуюся, якщо оператор на початку каскадної відмови віддав наказ відімкнути в/в ячейки, до яких були приєднані поля вітрогенераторів. У нас на початку блекаутів теж так робили, вимикаючи малі СЕС посеред сонячного дня. Через півмісяця схаменулися, але вказівки диспетчера все одно мають виконуватися.

Там у частини людей є "стєржєнь", "ідея". І це не совок. Ідея - не совок. У реально "капіталістів", тобто бізнесових людей. Я вже не кажу про військових і їм подібних. Ті китайці це якась наче суміш німце-японців. Ти хоч раз був у Китаї ? Ти бачив колективні "танці" команди персоналу в ресторані кожного ранку ? Ти думаєшь, що графіки бірж переможуть ?
Я таких танцюристів бачив в українському і американському ІТ. Всі вони дуже, дуже швидко пішли на дно, бо нікому було вказати на *****ські ідеї керівництва. Штати, як і будь-яка інша країна де переміг фашизм, теж швидко йде до ідеї абсолютної непогрішимості лідора.

Я таких танцюристів бачив в українському і американському ІТ. Всі вони дуже, дуже швидко пішли на дно, бо нікому було вказати на *****ські ідеї керівництва. Штати, як і будь-яка інша країна де переміг фашизм, теж швидко йде до ідеї абсолютної непогрішимості лідора.
Це не танцюристи з кіно - це їхня традиція колективізму, ієрархії. А з сучасними засобами тотального контролю і дресування народу все це дає народ, здатний "виконати місію". Я спілкуюсь по старій пам'яті з ними - і навіть так зрозумів, що в них закладено. Вони ж маскуються, автоматично, від лаоваєв. Фрієнд-фрієнд, але в голові там своє. І справа там не в комунізмі. То обгортка.

Давно пора было

Назад
Зверху Знизу