Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
А ЦРУ сказало - на многие годы. А правду мы не знаем, и узнаем через годы.
ЦРУ сказало свою версию пару недель назад, Пентагон только что, не думаю что у них уж совсем неразбериха такая.

:D

Самое смешное, что доказывает он это Чеширу,
а не тетке в штатах

Мог бы ей написать, ник там указан :)
IMG_20250704_065757.webp

?

Простите, Вы *****?

Откуда я могу знать полностью уничтожена или не полностью?

Я приводил мнения и отчёты разных источников, факты видимые на фото объектов и логические выводы.

Кто сказал что на меня (?!) можно ссылаться?
Послє тєлєфонного разговора Трампа с ***лом, на Кіїв с *****і полєтєло всьо, шо у ніх било. З дев'ятої вечора, до четвертої ранку ***рілі.
Поговорілі дружкі, ***.

Послє тєлєфонного разговора Трампа с ***лом, на Кіїв с *****і полєтєло всьо, шо у ніх било. З дев'ятої вечора, до четвертої ранку ***рілі.
Поговорілі дружкі, ***.
Так черговий транш на карту прийшов. Дідусь сказав "Вова, їбаш"-і понеслось

Поговорілі дружкі, ***.
Более того:
ни одна баллистика из летевших на Киев ночью не сбита.

Я розчарований путіним. В п'ятницю я говоритиму з Зеленським, - Трамп

Я розмовлятиму з президентом Зеленським у п'ятницю. І знаєте, я дуже розчарований розмовою з президентом путіним. Бо, чесно кажучи, мені здається, що путіна там уже просто... немає. Я не бачу, щоб він хотів зупинитися. І це дуже погано. Справді. Просто кажу як є - він не виглядає людиною, яка хоче закінчити цю війну.
- Трамп

Трамп не вечен. Еще год с небольшим, и с огромной вероятностью демы победят на промежуточных выборах.
Этот год еще нужно выжить.
Как-то.

Как, например, Киеву, сегодня ночью,
с овер 500 пов.целей на город на голову
и - ни единой сбитой баллистики - спасибо американцам, именно - спасибо, не дякую.

Я розчарований путіним. В п'ятницю я говоритиму з Зеленським, - Трамп

Я розмовлятиму з президентом Зеленським у п'ятницю. І знаєте, я дуже розчарований розмовою з президентом путіним. Бо, чесно кажучи, мені здається, що путіна там уже просто... немає. Я не бачу, щоб він хотів зупинитися. І це дуже погано. Справді. Просто кажу як є - він не виглядає людиною, яка хоче закінчити цю війну.
- Трамп
Ахахахаха, дурачка играет.
Типо он это незнал изначально.
Все он знал.

Троє сенаторів ініціювали розслідування через бездіяльність адміністрації Трампа щодо режиму санкцій проти рф, — The Hill

Сенатори Джин Шахін, Елізабет Воррен та Кріс Кунс зробили заяву, в якій йдеться про відсутність нових обмежень проти кремля, і про те, що частину вже впроваджених санкцій було послаблено.

?«Окрім припинення ключової допомоги Україні, президент Трамп блокував регулярні оновлення наших санкцій та експортного контролю впродовж п’яти місяців і продовжував це робити, що дозволило зростаючій хвилі порушників у Китаї та в усьому світі продовжувати постачати озброєння для російської військової машини».

"я не хочу надто втручатися, бо це війна Байдена"

Назад
Зверху Знизу