Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Я слабо верю в наземную операцию. С участием США, а тем более европейских ссыкливых стран.
Израиль да, если захочет, возможно. Ну может какие-то добровольцы ещё)
Іран пролів закриває.
Надо шатать рєжим аятолл. А ето только на тєріторіі Ірана.

А причем тут Европа? Для Европы опасность как раз со стороны *****стана.
ніяка європа у тіє болото не буде втручатися: війни немає, нападу на нато немає. все це дуже дорого, а загроза для ЄС - неілюзорна та вже проводить навчання у ***дорусі

можливо. але пригадай, який час та зусилля знадобилися для Іраку, а Іран - вчетверо більший. опозиції в страні ніякої, існує немаленька армія військових відданих державі... та й Китаю це дуже не сподобається. нафта буде по 150
Дорогая нєфть только для нас мінус, бо у *****'я бабкі з'являться. По поводу опозиції. Все там є. Заєбалі іранцев аятоли. Нужно только начать.

ніяка європа у тіє болото не буде втручатися: війни немає, нападу на нато немає. все це дуже дорого, а загроза для ЄС - неілюзорна та вже проводить навчання у ***дорусі
Если Иран нападет после сегодняшнего на сша, это будет нападение на нату или как?

Если Иран нападет после сегодняшнего на сша, это будет нападение на нату или как?
Так что, это Америка втянет НАТО в "ненужную" войну? Вот так подстава.
А всех так стращали Украиной;)

так. але цього не буде.
та й приймати участь в авантюрах трампа ніхто не зобовязаний (як ми мали змогу вивчити артікл 5)

і Трамп затрєбує бурю в пустинє2.
  • Дії у відповідь:
    Члени НАТО мають право самостійно вирішувати, які дії вони вважатимуть за необхідне для допомоги постраждалому члену, включаючи застосування збройної сили.

• Необов'язково військова допомога:
      Допомога може бути надана у різних формах, не обов'язково військової.
    • Консультації:
      Рішення про застосування статті 5 приймається після консультацій між членами НАТО.

• Дії у відповідь:
    Члени НАТО мають право самостійно вирішувати, які дії вони вважатимуть за необхідне для допомоги постраждалому члену, включаючи застосування збройної сили.

• Необов'язково військова допомога:
      Допомога може бути надана у різних формах, не обов'язково військової.
    • Консультації:
      Рішення про застосування статті 5 приймається після консультацій між членами НАТО.
Це якби Угорщина затребувала допомогу. То да.
Я потом фотку Нострадамуса запощу, коли пойде по моєму сценарію.:)

Я потом фотку Нострадамуса запощу, коли пойде по моєму сценарію.
9264f2893673e6860b574a553a3a7d5a.webp

Назад
Зверху Знизу