Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
1747842221013.webp

Скорее всего трамп путину в карты проиграл )) теперь у него нет карт )))

Незнаю, мне все-таки кажется что это засланный казачек.
Работает против интересов США.
Так "інтереси США" - це ж не константа, яка ніколи не змінюється (утім, як і в будь-якої іншої країни). Учора вони були одні, сьогодні інші. Здається, набридло американцям гратися в світоча й охоронителя цінностей світової демократії. Он, Рубіо вже заявив сьогодні:

"США більше не можуть "розв'язувати всі світові проблеми" — Держсек США

Є багато у світі вартих уваги приводів. Багато відбувається жахливого. США не зможуть вирішити всі проблеми. Потрібно зберігати пріоритет на національних інтересах, - заявив Рубіо"

І якщо Індія вкорінюється в самодостатньому стані буття, мов лотос, що не кличе до себе бджіл, але приваблює їх ароматом, то Китай — це спокійний гравій на дні ріки: він не змінює течії, але змушує її враховувати себе. Один випромінює присутність, другий — форму присутності в дії
"– Лихо. А вы не пробовали писать прозу? Или стихи?
– Нет. Если бы я мог писать – разве бы я стал… – Клаус вдруг оборвал себя и украдкой
глянул на Штирлица.
– Продолжайте, чудак. Мы же с вами говорим в открытую. Вы хотели сказать: умей вы
писать, разве бы вы стали работать на нас?
– Что-то в этом роде.
– Не в этом роде, – поправил его Штирлиц, – а именно это вы хотели сказать. Нет?
– Да."©

;)

навіть компанії та корпорації займаються розробкою філософій шляхів розвитку власне самих себе, а не лише пприбутку для акціонерів.
Це вже в минулому.
я би відповів так: "злочинцем людину може визнати лише суд"

а рубіо жалюгідно юлить і закопує свою подальшу кар"єру...
Лол. Нє, навіть ліл.
Підручні Рубіо і його колеги з DHS зараз домагаються прав визнавати людей злочинцями без суду та слідства.

"– Лихо. А вы не пробовали писать прозу? Или стихи?
– Нет. Если бы я мог писать – разве бы я стал… – Клаус вдруг оборвал себя и украдкой
глянул на Штирлица.
– Продолжайте, чудак. Мы же с вами говорим в открытую. Вы хотели сказать: умей вы
писать, разве бы вы стали работать на нас?
– Что-то в этом роде.
– Не в этом роде, – поправил его Штирлиц, – а именно это вы хотели сказать. Нет?
– Да."©

;)
"...да! Но нет!"

В вашем конкретно мировоззрении
То, что для человека или общества ценно, это защищают. Как бы остальные не смеялись с северокорейцев, но для них чучхе - настоящие ценности ради которых они готовы все сделать. А ваши ценности весь мир увидел. Обезоружили страну, потом указываете куда ей бить можно по агрессору....

Назад
Зверху Знизу