Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
а вот песня 3 года назад, без Трампа

Вот очередное от спасителя

У священному глечику демократії, обмащеному гірчицею з пісень солов'їних, сидів Дональд Везувійович Трамп і зітхав через оперення невдячності. «Я, мов казан із джавелінами, кипів на вогні благодійності, а вони — ці українці — лише гризли повітря і шепотіли граблям», — казав він, погладжуючи уявного лося, вбраного у форму НАТО.

Тим часом Київ, зліплений із гудзиків та хрустких обіцянок, стояв непохитно на шпильках і не кланявся великій військовій шкарпетці, що сунулася зі сходу, хекаючи «миром». І світ, накритий серветкою геополітичного непорозуміння, жував глобус з начинкою із нафтопродуктів.

«Я рятую! Я благословенний джерело західного варення!» - кликав Трамп, випльовуючи з рота крихти величі. Але глечик тріснув, і з нього полилась чиста есенція абсурду: трохи демократії, ложка надмірності й дрібка постправди.

Чи то були джавеліни, чи то джазові вареники - вже ніхто не скаже.

Меня одного уже тошнит от новостей о Трампе?
1745934568837.webp

Директриску Homeland Security обворовали в ресторане.
В Вашингтоне, в ресторане, под охраной Секретной Службы, членшу Кабинета КАРЛ!!! :D:D:D
*******и сумку с $3K, документами, в т.ч. служебными и тонной косметики.
Чем занималась Секретная Служба - не очень ясно, но по видеонаблюдению "вычислили неустановленного белого мужчину в маске". :rolleyes:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
***... Только что погуглил за эту Кристи... Южная Дакота, кнешн, такая южная... Но не думал, шо припездь вашего Secretary of Defense можно превзойти.

А тут заявка нехилая...

П.с.: (кому лень гуглить) - тёлка ****ела о свидании с Ким Чен Ын; она же расстреляла свою собачку, ибо та не справлялась; та и вабще... Там килограмм токсинов...

Останнє редагування:
***... Только что погуглил за эту Кристи... Южная Дакота, кнешн, такая южная... Но не думал, шо припездь вашего Secretary of Defense можно превзойти.

А тут заявка нехилая...

П.с.: (кому лень гуглить) - тёлка ****ела о свидании с Ким Чен Ын; она же расстреляла свою собачку, ибо та не справлялась; та и вабще... Там килограмм токсинов...
Там весь кабинет такой.
Он собрал безсловесных флюгеров, припездков и подонков.

Назад
Зверху Знизу