Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Нічого не буде. Це "майстер угод" демонструє якусь двіжуху. Якою потім пояснить свої невдачі.От Херсона до Николаева всего ничего, а там и Одесса.
Это если хуйло захочет отнять с помощью Трампа.
А если поделить на зоны влияния, то вспоминайте его выступление накануне вторжения.
Там оба варианта в одном.
а от я б не зачаровувався (до перших справ), аби втім не розчаровуватися...Я особисто покладаю великі надії на новий уряд ФРН.
Я ж вам говорил, амеры просто издеваются над Украиной.
Им ненужна никакая практическая угода с нами. Это инструмент.
Газопровод им нельзя отдавать ни-вкоем случае. Они отдадут его кацапам и будут гнать газ.
Пидорам нужно ставить условия в ответ - сначала Украина вступит в НАТО, потом получите газопровод.
Я ж вам говорил, амеры просто издеваются над Украиной.
Им ненужна никакая практическая угода с нами. Это инструмент.
Газопровод им нельзя отдавать ни-вкоем случае. Они отдадут его кацапам и будут гнать газ.
Пидорам нужно ставить условия в ответ - сначала Украина вступит в НАТО, потом получите газопровод.
Так и хочется задать вопрос - Господи, да когда ж закончится этот пиздец???
В нас більше немає варіантів. Тому і маю такі сподівання.а от я б не зачаровувався (до перших справ), аби втім не розчаровуватися...![]()
заступник міністра економікиНе знаю, хто тамцз нашого боку представляє Україну. Якщо Єрмак і ще "п'ять ефективних менеджерів", тоді біда.
дядя Жора вже поясняв - так роблять усі. це норма.Сколько раз он объявлял себя банкротом?
Он никакой не игрок и не бизнесмен.Индийский?Однако фактов ипанутости Тромба и без этого - поезд, вагон и маленькая тележка.
Он игрок на грани фола. Из грязи в князи и обратно в грязь. Сколько раз он объявлял себя банкротом?
Власне, ніякої "хімії" між Трампом і Зе немає і не буде. Ще за часів першої каденції Трамп просто таки знущався отими своїми "моніками".Наша країна у особах очільників і наближених захопилась першопочатковим накопичуванням капіталу, а це одна з причин нинішньої ситуації.
Таке в історії України було неодноразово.
Фсе в Канаду....
Який вихід - не знаю.
Юга тоже сидел.Ну овощ,наверное, единственный укр.президент,у кого хватило смелости посадить кого-то высокопоставленного.Юлю.Все остальные только обещают.Так что не такой он и ссыкун.
Там наче чергу треба займати за індусами?Фсе в Канаду.
Там хоть и непобедивший социализм, но все-таки подкрепленный запасами и производством углеводородов и хлеба.
Я думаю они так и делают, открыто ж не пошлёшь нахуй, просто тянут время.Внесу правку - не "амери", а адміністрація Трампа.
Мастєр сдєлок демонструє свій підхід - кожного разу висувати більш жорсткі вимоги. В таких випадках є лише один варіант - тягнути час. Типу "вивчати текст", погоджувати з "усіма причетними сторонами" і тп. Не знаю, хто там з нашого боку представляє Україну. Якщо Єрмак і ще "п'ять ефективних менеджерів", тоді біда.