Статус: Офлайн
Повідом.: 10299
Повідом.: 10299
Вічная пам'ять.і що ти там заспіваєш?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вічная пам'ять.і що ти там заспіваєш?
тебе хто там питав, пердило? в мене на Львівщині квартира є.Там таких козлів нам не потрібно.****уй захищати рідне місто.

Ти за своє життя навіть на собачу будку не заробив.тебе хто там питав, пердило? в мене на Львівщині квартира є.![]()
так так... знову фантазії старого, хворого, ображенного життям нитика... ну не стану тебе запевняти. віруй у що хочеш пердило... тобі ***дорусіна ще підкине рецепти алкогольних напоїв твоєї нікчемної юності...Ти за своє життя навіть на собачу будку не заробив.

В мене все добре,а ти готуйся.так так... знову фантазії старого, хворого, ображенного життям нитика...
до чого? до твого похорону? завжди готовийВ мене все добре,а ти готуйся.
Що напишуть тобі "здох максим і *** з ним".до чого?
а тобі, "реквієм" напишуть чи шо?Що напишуть тобі "здох максим і *** з ним".

Тобі то взнати вже не дано.а тобі, "реквієм" напишуть чи шо?![]()
бо і ***** не потрібно... я дивлюся у майбутнє, ти свою грибкову дупу за 35 років так і не зміг витягнути зі сраного совка. туди і підеш, куди він... разом з ***лом, куміром своїм...Тобі то взнати вже не дано.
Хз, ... судячі з новин Голова КНР Сі Цзіньпін їздить по всьому світу з дипломатичними місіями...цікаво, який у КПК притомний план?

Ни одного проявления силы и давления на *****ию, со стороны США, с момента вступления нового президента, ещё небыло.ну знову зараз по п"ятому колу "майстар угод" піде...![]()