Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
6, кажется.
Ты не ершись.
Если не фейк - то в струе будешь.
А если фейк - всегда можно переплавить на какою нибудь ***ню, типа ленина.
Ненене
Ходить строем - ну вообще не мое, совсем

я все більше приходжу до власного висновку, що трамп - ссикун... як януковощ - зовні та на словах грізний, а по справах - ссикун.
Ну овощ,наверное, единственный укр.президент,у кого хватило смелости посадить кого-то высокопоставленного.Юлю.Все остальные только обещают.Так что не такой он и ссыкун.

6, кажется.
Ненене
Ходить строем - ну вообще не мое, совсем
Это прекрасно, йа такой жи.
Hо так чего ты ебешь мозги форуму тогда?
Существуют для флуда и троллинга альтернативные топиги, как по мне.

Но, Украине, да и миру это выгодно...
Хотя бы потому что приходит понимание - если начнется больший замес с рф то Китай НЕ выступает на стороне россии - ему просто не выгодно терять то что Китай,
теперь, нарабатывает и обновляет в мирных и торговых соглашениях по всему миру.
До офіційного вступу Мерца на посаду канцлера Німеччини, і початку роботи нового уряду, нічого серйозного в світовій політиці не станеться. А ось потім... Можна очікувати на консолідовану, предметну політику ЄС стосовно Китаю. Зрозуміло, що Китай не пропетляє без Європи в умовах торгової війни з США. І в об'єднаної Європи є шанс і можливість натиснути на Китай. І якщо Китай лише підніме брову, то чемодан ***ла вже буде переповнений.
Я особисто покладаю великі надії на новий уряд ФРН. І вражає німецька педантичність в формуванні уряду. 144 сторінки урядової угоди. Велика ймовірність, що Борис Пісторіус залишиться на посаді міністра оборони.
Новий уряд буде оголошено орієнтовно 7 травня.

Европейці перестали цікавитися своєю бувшою колонією.

20250412_081611.jpg

От Херсона до Николаева всего ничего, а там и Одесса.
Это если ***ло захочет отнять с помощью Трампа.
А если поделить на зоны влияния, то вспоминайте его выступление накануне вторжения.
Там оба варианта в одном.

От Херсона до Николаева всего ничего, а там и Одесса.
Это если ***ло захочет отнять с помощью Трампа.
А если поделить на зоны влияния, то вспоминайте его выступление накануне вторжения.
Там оба варианта в одном.
Нічого не буде. Це "майстер угод" демонструє якусь двіжуху. Якою потім пояснить свої невдачі.
Власне, як і планами щодо угоди про рідкоземи. Де є пункт про переведення вже отриманої військової допомоги в державний борг України. Та ще й в космічній сумі 350 млрд. Ну нісенітниця ж. Повна дурня. Навіть якби Україна погодилася на те, такий борг не виплатити ніколи. Враховуючи 4% річних, як хоче Трамп (або може то путін?), і решту боргів. Маячня. Це просто кривляння на публіку. Павич розпустив хвоста.

Я ж вам говорил, амеры просто издеваются над Украиной.
Им ненужна никакая практическая угода с нами. Это инструмент.
Газопровод им нельзя отдавать ни-вкоем случае. Они отдадут его *****ам и будут гнать газ.
*****ам нужно ставить условия в ответ - сначала Украина вступит в НАТО, потом получите газопровод.

Де документи, за якими і на яких умовах ми отримували допомогу?
Щось же підписувала наша влада.
Чому не тикає в очі підписами, що ця допомога не вимагає повернення?
Звідкіля взагалі ці 4%?
Це що стосується США з їх забаганками.
Про забаганки ***ла відомо.

Газопровод им нельзя отдавать ни-вкоем случае. Они отдадут его *****ам и будут гнать газ.
*****ам нужно ставить условия в ответ - сначала Украина вступит в НАТО, потом получите газопровод.

а що значить "газопровод "газпрому""? слугі вже його встигли продати?

Внесу правку - не "амери", а адміністрація Трампа.
Мастєр сдєлок демонструє свій підхід - кожного разу висувати більш жорсткі вимоги. В таких випадках є лише один варіант - тягнути час. Типу "вивчати текст", погоджувати з "усіма причетними сторонами" і тп. Не знаю, хто там з нашого боку представляє Україну. Якщо Єрмак і ще "п'ять ефективних менеджерів", тоді біда.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу