Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
То у вас не існує. А в *****ні навіть запорожці то "рускіє казакі". А гопак то їх баєвоє іскуство
А зачем же Катька разогнала Січ? :)
Даже русский Ермак скорее всего татарин. Это я про покорение Сибири.

Так, я чув таке. Навіть ***ло колись одразу після "кримнаш" коментував зі щасливим їбалом, мовляв, зачєм нам Аляска, ми і так страна сєвєрная.
Але то все про *****діти. А "тєріторія рускіх казаков", тобто північний Казахстан, ось, в подбрюшьє. Механізм відпрацьований. Спочатку інфільтрація якихось чергових вагінеров. Потім заколот, захоплення адміністративних будівель, народниє рєспублікі, рєфєрєндум...
Китай не позволит. ****а для Китая такой же вассал как и Казахстан, только менее интегрированный. Беспорядки им там не нужны.

Китай не позволит. ****а для Китая такой же вассал как и Казахстан, только менее интегрированный. Беспорядки им там не нужны.
Ви неуважно прочитали мій попередній допис. Я пишу про те, що в кремля з'явилося вікно можливостей з приходом Трампа. Його зазіхання на Гренландію і намагання відірвати росію від Китаю є чудовим фоном для експансії росії

Ви неуважно прочитали мій попередній допис. Я пишу про те, що в кремля з'явилося вікно можливостей з приходом Трампа. Його зазіхання на Гренландію і намагання відірвати росію від Китаю є чудовим фоном для експансії росії
можливість існує, звичайно, але наврядчи наважиться ***лішко на війну на два фронти + конфронтацію з Кітаєм (чи Туреччиною). є неілюзорний шанс надірватися і пришвидшити колапс режиму. все що ***ло найвдаліше зараз продає по світу - це страх...

що там зі вбивством Кеннеді? матеріали оприлюднили? винні євреї?:незнаю:

можливість існує, звичайно, але наврядчи наважиться ***лішко на війну на два фронти + конфронтацію з Кітаєм (чи Туреччиною). є неілюзорний шанс надірватися і пришвидшити колапс режиму. все що ***ло найвдаліше зараз продає по світу - це страх...
А ви впевнені, що ***ло знає справжній стан справ? Що йому дають папочки з правдивою інформацією? Це з було вже. Київ за три дні це ж не вигадка. Парадні мундири в машинах *****ів в перші дні вторгнення, владімірскій СОБР в напрямку Харкова. Мабуть єдине, в що вірить ***ло, це в те, що він може всіх наїбати. Тому можливе все.

Мабуть єдине, в що вірить ***ло, це в те, що він може всіх наїбати.
доки що йому це вдається.
А ви впевнені, що ***ло знає справжній стан справ? Що йому дають папочки з правдивою інформацією?
невпевнений

Аналітика так собі... Дійсно, Штати не раз рятували Москву, це правда. Але і холодна війна це не вигадка. Хтось заперечить, мовляв, війна була з комуністами, а імперська росія цілком до вподоби американцям. Тоді варто почитати оборонну доктрину Штатів, і з ким буде боротьба за Арктику.
Ну і пригадати результати опитувань американців стосовно їх симпатій.
Трамп не назавжди. І він не вся Америка. Після 2 квітня цілком можливий вселенський хаос. Подивимося, вже зовсім скоро

Щодо "шабунінгівізму"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу