Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
США просто показують, що всі резолюції ООН - це фікція та профанація без жодного практичного використання.
Гндн, ты просто неверно понимаешь, что такое ООН и ее резолюции. Над ООН нет и не может быть суда и полиции, как над тобой. Кстати, ты же все равно законы (резолюции) не выполняешь, Зсрнц...

Дорого стоит обслуживание всего комплекса - боеголовки, межконтинентальные ракеты, радары. Украине же достаточно было хранить на складе десяток боеголовок из 1800 штук, которые у нас были. Т е. Меньше 1% от советских запасов.

Те советские бомбы уже развалились бы ..

Гндн, ты просто неверно понимаешь, что такое ООН и ее резолюции. Над ООН нет и не может быть суда и полиции, как над тобой. Кстати, ты же все равно законы (резолюции) же не выполняешь, Зсрнц...
нхй пшл стрй пдрс. ебл я тве мнне. мн тви истрчн объсн нхй не нжн!

е советские бомбы уже развалились бы ..
ну ти ж, хомо-советікус не розвалився ще?
попьордуєш потрішечки?
а на утримання ЯЗ грошей би не шкодували. пенсій старим ****унам, накшталт тебе менше платили, але арсенал тримали б у гідних умовах.
посилатися на полковника артилерії, який себе вже десять разів дискредитував, може лише хвора тупа істота.

2025-03-12_124109.webp

2025-03-12_122837.webp

.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дорого стоит обслуживание всего комплекса - боеголовки, межконтинентальные ракеты, радары. Украине же достаточно было хранить на складе десяток боеголовок из 1800 штук, которые у нас были. Т е. Меньше 1% от советских запасов.
Кстати, а почему ты Кравчуку тогда не написал свое предложение об ядерном оружии??

2025-03-12_134235.webp

Що він меле? Яке "рф відмовиться від перемир'я"??? Адже В.В. ***ло хоче миру, як ніхто інший на Землі!
Сенатор Грем що, не читає мемуари Твіттер свого шефа (Трампа, якщо що)???

Мойше, ну він же хоче миру а не перемир'я))

Спрінг Бьорд, ну він же хоче миру а не перемир'я))
Для нас і *****ів це різні терміни. А для Трампа одне і те ж. Річ у тім, що в Американській Мові менше букв, відповідно прадавні американці вигадали менше слів.
До речі, знаєш, що американський античний поет Білл Шекспір сам вигадав дофіга слів? Бо за його часів мова була ще бідніша.

Назад
Зверху Знизу