медведчук уже раз, как черт из табакерки выскакивал.та почекай трішки, що ж ти так палишся останні три дні?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
медведчук уже раз, как черт из табакерки выскакивал.та почекай трішки, що ж ти так палишся останні три дні?
Вопрос,кто его из этой табакерки выпускал?медведчук уже раз, как черт из табакерки выскакивал.
бывший однопартиецВопрос,кто его из этой табакерки выпускал?

Отож...бывший однопартиец![]()
биомеханолд, я без сопливих якщо що, зрозумiв ?Хтивий, займася своєю справою: розміщуй контент з ТГ. вести діалог - то не твоє. у Свирида Опанасовича краще виходить

****, одне й те ж протягом років. чат боти прогресують небаченими темпами. вшивий здеградував до "сам такий".биомеханолд, я без сопливих якщо що, зрозумiв ?![]()

тобi потрiбна робота? менi нi . я ж кажу я без сопливих розберусь, вабене?****, одне й те ж протягом років. боти прогресують небаченими темпами. вшивий здеградував до "сам такий".
******, попереду вибори.
хто ж тебе "розповсюджувачем передвиборчого лайна" на роботу візьме з таким портфоліо?![]()

наверное, потому, что сша всегда рассматривала Украину как часть *****ии, типа какой то конфедерации.а мені от цікаво, чому це положення *******тьскої підробленої конституції, щаодо цих регіонів України (які всупереч усім правовим та гуманітарним нормам окуповані) мали б приоритет над Українською Конституцією?
Республика Татарстан - демократическое правовое государство в составе Российской Федерации
обісраний вшивий "розбирається без сопливих". знайомо. не ново..я ж кажу я без сопливих розберусь,

Бо так хоче трамп і ***ло.а мені от цікаво, чому це положення *******тьскої підробленої конституції, щодо цих регіонів України (які всупереч усім правовим та гуманітарним нормам окуповані) мали б приоритет над Українською Конституцією?
розглядати вона може все що завгодно. це цікаво лише таким, як ти. у правовому полі - це повна ***ня та маячня.наверное, потому, что сша всегда рассматривала Украину как часть *****ии, типа какой то конфедерации.
ну і ти б не був проти..Бо так хоче трамп і ***ло.
Так кожен з дивана може сказати.ну і ти б не був проти..
нет никакого правового поля и не было. Была такая себе иллюзия. Одное правовое поле - сила. К примеру, когда был экономический кризис банки не выдавали депозиты клиентам, без всяких пеналей, но если клиент просрочил платеж по кредиту или ипотеке, тло на него распространялись штрафы. Потому, что банк - сильная структура, а клиент - обычно слабаярозглядати вона може все що завгодно. це цікаво лише таким, як ти. у правовому полі - це повна ***ня та маячня.
на этом форуме тут Зелю столько раз макали в свое время, за то, что он посмел только посмотреть в бок КитаяПлан Китая і то більш вигіднішим для нас.