Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
То в нього такий "глузд", він попереджав, ти не те читала, те що треба було..
нема коли "читати", міркувати, коли весь час вже четвертий рік захоплюєшся яйцями зе та дєрьмака. :незнаю:
жінки - вони такі (не усі)... їм яйця покажи, і вона весь час про них замріяно талдичити буде. яйцями трампа вона також захоплювалася, "а потім він з"їхав з глузду"

іди *****, шльондра чорнорота
О, забула. :D Як ото Трамп на Зелю казав "диктатор", так і ти на мене кажеш "баба чорнорота".
Чомусь згадався дитсадок: хто перший обзивається, тот... Але це не іграшки, це вже психологія.

Від тебе дурно тхне та дме, хитрожопа істота. Не забувай ставити смайлики майже усім, намагаючись пондравитися, бгг.

Від тебе дурно тхне та дме,
то може твої шкарпетки? чи з твого чорного прокуреного рота? бо я не уявляю, як може від мене пахнути через монітор, ноутбук, та мережі...
Але це не іграшки, це вже психологія.
саме так.

Чомусь згадався дитсадок: хто перший обзивається, тот.
я не здивований твоїми спогадами. травми дитинства - вони на все життя, що ми і маємо незадоволення спостерігати у твоїй потворній особі.

Як ото Трамп на Зелю казав "диктатор", так і ти на мене кажеш "баба чорнорота".
на відміну від твоїх кумирів я просто називаю речі своїми іменами. шкода, що в тебе правда викликає butthurt, хоча я і не виключав би у твоєму випадку геморой.

Обʼєбос Ілон і його МАГА-посіпаки вже й на Польщу діжку катять.

ти ****а неголена з досвідом у кілометри хуїв. іди спати, опудало чорнороте.
Знов розкрив рота, як шпак сраку. Єбанько, твій досвід по венеричним хворобам і кілометрам вражає. Як і твоя смітникова риторика.
Чмошник хронічний, лікуйся, не запускай.

Единственный Нюанс быстрой "еврофикации" Украины был проебан проигрышем и убийством глубочайше мною уважаемого Вачеслава Чорновила.
А теперь - 30+ лет похуистики на свою защиту не прошли даром.
Не преувеличивайте роль Черновола.Под конец его кинули все,кто только мог.

Останнє редагування:
Не преувеличивайте роль Чорновила.Под конец его кинули все,кто только мог.
Не было у него никакой роли. Красивая сказка. Я смотрел недавно видос про него и параллельно сравнивали судьбу Украины с поляками. Типа, как они провели "шоковую терапию" и через пару лет рванули вперед.
Так Бальцерович говорил, что они с 78 года экономическую политику независимой Польши разрабатывали. На всякий случай. Сам Бальцерович был в США, изучал экономику. И то он сказал, что у него ***** бы не вышло без команды.
А у Чорновіла что было? Ни команды, ни знаний. Вся идея националистов была: "Україна стане незалежною і неодмінно розквітне". Вот только *****. Выбрав Чорновіла, Украину ожидало то же самое. Гиперинфляция и недовольство народа. Обещали же вторую Францию. И его просто кикнули бы через 5 лет (а может и досрочно) с нулевыми шансами на второй термин и таким же рейтингом его партии.

Назад
Зверху Знизу