Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
дайте їм 100 днів.Так наш мудрый нарид не против Трампа.
Кому шо - а курці просо. Знову труси в гівні? Точно Пе це зробив?)))С чего такая уверенность, что если бы сейчас был Пе, то было бы лучше?
А я думал ты трампистПолитика Трампа деструктивна для самих США в первую очередь. Поэтому я за него и не голосовал.
Сейчас вот похерят вагон военных контрактов. Германия уже задумывается над тем, чтобы не закупать F35 - ссыкотно, что их могут просто отключить.
В первый срок голосовал, в первую очередь за респов и за его команду - они сделали много хороших вещей.
Но в этой команде, как я и думал, он собрал полных рабов и фриков, за исключением Рубио.
Я республиканец. Гораздо более ближе к центру, чем к краю.А я думал ты трампист
Ти, теж - послідовнийКому шо - а курці просо. Знову труси в гівні? Точно Пе це зробив?)))
Оце лишу допис ще та мабуть адью ХФ. Невелика втрата для ХФ, але тім не менш.
Поки ти дристав у кущах і вичікував, я чесно сказала, шо я за Трампа. І він виграв. Потім з'їхав з глузду.ну як ж ти примітивна, тупа та зухвала (вплив нікотину на мозок). а що заігнорити мене рука не здригнулася? давай мерщій, зроби мені послугу
І це після того, як Зеленський, якого ти постійно хуєсосив як сцикла та шмарклю (діючого президента під час війни) показав свої фаберже Трампу і не дав себе наїбати.ну нехай вже Зе відправить тому трампу з його істеричною сучкою вєнсом смску з "im sorey" . у ватсапі навіть гіфкі є, з котиками
іди нахуй, шльондра чорноротаПоки ти дристав у кущах і вичікував, я чесно сказала, шо я за Трампа. І він виграв. Потім з'їхав з глузду.
Але. З усього форуму ти перший (!) після його заяв готовий був цілувати йому дупу. Заскулив, бідолашний:
І це після того, як Зеленський, якого ти постійно хуєсосив як сцикла та шмарклю (діючого президента під час війни) показав свої фаберже Трампу і не дав себе наїбати.
Отож, помовч, клоп диванний.
а ну доведи, пізда гонорейна, де я хуєсосив? може то твій снохач хуєсосив, після того, як ви пили на кухоньке пиво Арсенал?І це після того, як Зеленський, якого ти постійно хуєсосив як сцикла та шмарклю (діючого президента під час війни)
він з"їхав з глузду ще до цього. і не дивно, що ти "за трампа". подобноє к подобному... тільки ти на відміну ніщебродка. а в решті так: тупа, зухвала, голослива та брехлива.Поки ти дристав у кущах і вичікував, я чесно сказала, шо я за Трампа. І він виграв. Потім з'їхав з глузду.
де? доведи, виразка підзалупна. я антитрампіст з 10 річним стажем.З усього форуму ти перший (!) після його заяв готовий був цілувати йому дупу.
(діючого президента під час війни) показав свої фаберже Трампу і не дав себе наїбати.
Задним числом ты так мудр..А кто давит на Украину? Украина под санкциями США?
Переставайте фантазировать. Отказ в помощи деньгами - не давление. Это отказ в благотворительности.
Вот так мудацки прописан этот "меморандум".
То в нього такий "глузд", він попереджав, ти не те читала, те що треба було..Поки ти дристав у кущах і вичікував, я чесно сказала, шо я за Трампа. І він виграв. Потім з'їхав з глузду.
нема коли "читати", міркувати, коли весь час вже четвертий рік захоплюєшся яйцями зе та дєрьмака.То в нього такий "глузд", він попереджав, ти не те читала, те що треба було..
БлаблаблаЯ это прекрасно понимаю. Но надо быть умными, если не числом брать, то мозгами.
О, забула.іди нахуй, шльондра чорнорота