Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
? Цього тижня стануться великі події для України та росії, я сподіваюся на це, — Трамп
Також він додав, що американці зустрінуться не лише з українськими представниками, а й з росіянами.

В ТЕКУЩИХ реалиях - наебалово. В 90-е - разумеется, нет, учитывая экономическую ситуацию в Украине
Да и общий тогдашний "вайб", сформулированный (и отчасти сформированный) Френсисом вашим Фукусимой Фукуямой не будем забывать надо постараться припомнить:

любому, кто ратовал бы за сохранение, maintenance и регулярную модернизацию Украиной арсеналов, гарнизонов, личного состава - посоветовали бы провериться.

В Европе - почти любому.

Слышали, надеюсь, все - как на выступлении рыжего в синем костюме возмутилась чернокожая женщина-сенатор? Я еще подумала, что у них кроме всего двух гендеров вполне может статься одна раса. А что, с него станется...
Он мелочен, злопамятен и страшно обидчив..

Полонез дебютантів.Віденський бал..
Я плакала, коли військовий на обоїх протезах танцював вальс...

Полонез дебютантів.Віденський бал..
Я плакала, коли військовий на обоїх протезах танцював вальс...

а я сумую, коли на ютубі підчас реклами, чумазі дядьки з мех-бригад збирають по копійчині собі на інструменти та устаткування, аби лагодити бронетехніку. :(
особливо сумно, коли кожного разу повертаюся зі Львова чи Києва та насолодившись тамошніми "автосалонами 2024" на парковках

Security Culture 101- Do no tell people who don’t need to know about illegal activity. This i...webp
Screenshot_20250310-110529_Instagram.webp
Screenshot_20250310-110423_Instagram.webp

а я сумую, коли на ютубі підчас реклами, чумазі дядьки з мех-бригад збирають по копійчині собі на інструменти та устаткування, аби лагодити бронетехніку. :(
особливо сумно, коли кожного разу повертаюся зі Львова чи Києва та насолодившись тамошніми "автосалонами 2024" на парковках
Оце ж усе доповідається і партнерам, а ми потім дивуємося( вже ні)

которые моментально забывают, сколько всего уже вложили США.
дело не в забывчивости а в лживых заявлениях о сумме вложений на весь мир и приостановки различной помощи, унижение Зе...
естественно это вызывает возмущение

Назад
Зверху Знизу