Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Слышали, надеюсь, все - как на выступлении рыжего в синем костюме возмутилась чернокожая женщина-сенатор? Я еще подумала, что у них кроме всего двух гендеров вполне может статься одна раса. А что, с него станется...
Он мелочен, злопамятен и страшно обидчив..

Полонез дебютантів.Віденський бал..
Я плакала, коли військовий на обоїх протезах танцював вальс...

Полонез дебютантів.Віденський бал..
Я плакала, коли військовий на обоїх протезах танцював вальс...

а я сумую, коли на ютубі підчас реклами, чумазі дядьки з мех-бригад збирають по копійчині собі на інструменти та устаткування, аби лагодити бронетехніку. :(
особливо сумно, коли кожного разу повертаюся зі Львова чи Києва та насолодившись тамошніми "автосалонами 2024" на парковках

Security Culture 101- Do no tell people who don’t need to know about illegal activity. This i...webp
Screenshot_20250310-110529_Instagram.webp
Screenshot_20250310-110423_Instagram.webp

а я сумую, коли на ютубі підчас реклами, чумазі дядьки з мех-бригад збирають по копійчині собі на інструменти та устаткування, аби лагодити бронетехніку. :(
особливо сумно, коли кожного разу повертаюся зі Львова чи Києва та насолодившись тамошніми "автосалонами 2024" на парковках
Оце ж усе доповідається і партнерам, а ми потім дивуємося( вже ні)

которые моментально забывают, сколько всего уже вложили США.
дело не в забывчивости а в лживых заявлениях о сумме вложений на весь мир и приостановки различной помощи, унижение Зе...
естественно это вызывает возмущение

мистецтво дипломатії: дати це все зрозуміти та переконати такими словами, аби чутливий партнер не образився та відчував, що він у цьому зацікавлений... а не вперто "показувати єйці", які збуджують та екзальтують лише неврівноважених істот з ХФ.

лживых заявлениях о сумме вложений
безапеляційна брехня - це фірмовий стиль поточної адміністрації. дай Боже лише на найближчі 4 роки. тому маємо звикати та пристосовуватися. :незнаю:

дай Боже лише на найближчі 4 роки
Вчора я постив тут відео на аглійскій мові з перекладом субтітрів так там був цікавий момент... крім того що протестні акції набаго то більші ніж показують Україньські СМІ...

Пост від трампа приблизно такого зміту "Буль-ласка, будь-ласка, будь-ласка, дайте нам часу до осінні (7-8 мысяців).. .це все попередники..."
(далі там про прийнятя бюджету фінансування влади)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Верно не в нем вопрос. Я про отношение как к послу от лица украинской нации и Трамп с Венсом проявили неуважение к Украинской нации :rolleyes:

П.С. Венс показал настоящию храбрость когда обісявся от проходях мимо денострантов... (когда там, рядом, полно полиции...) :D

Назад
Зверху Знизу