Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
чекаємо на "план Цинге", щодо припинення війни до Великодня. він займе гідне місце між "планом трампа" та "планом лі ***"
Каждый кто строит такие планы, себя из них как объект исключает.
Это нужно понимать.

він не має ні перед ким відповідати за базар.
Чого б це? Його поведінка крутого перця, якому все до снаги, вимагає виконання деяких умовностей. До речі несамовитий тиск на нас і робиться саме з цією метою.

Чого б це? Його поведынка грутого перця, якому все до снаги, вимагає виконання деяких умовностей. До речі його несамовитий тиск на нас робиться саме з цією метою.
по-перше: електоральних намірів в нього вже немає
по-друге: суди взагалі йому не загроза, бо він завжди викрутиться: "я намагався запобігти 3й світовій", або "я лише хотів повернути 350 трилйьонів, які Зе вкрав у недолугого Байдена)
на думку населення йому ******и, на пресу ******и, тіктокі та твітери у кишені...
імпічмент? навряд чи. ну хіба що з"ясується, що він агент краснов

по-перше: електоральних намірів в нього вже немає
по-друге: суди взагалі йому не загроза, бо він завжди викрутиться: "я намагався запобігти 3й світовій", або "я лише хотів повернути 350 трилйьонів, які Зе вкрав у недолугого Байдена)
на думку населення йому ******и, на пресу ******и, тіктокі та твітери у кишені...
імпічмент? навряд чи. ну хіба що з"ясується, що він агент краснов
На мою (не лише, зхвичайно) думку не все так райдужно для нього. Він є вершиною величезної піраміди грошей, вкладенних серйозними (і не дуже) дядьками в його кампанію. Доки в його дії вірять ті самі дядьки - в нього карт-бланш на буль-які дії. Але ж ми вже бачимо падіння акцій на декілька трийльонів. Чиїх то грошей. Якщо воно продивжиться, а притомних пояснень поведінки дядьки не дочекаються.... Не виключаю жодних варіантів, де імпічмент не найгірший

та ти все вже сказала...
Screenshot 2025-03-09 170435.jpg
Та ты вже це стопяццот разив "сказав", ****** пришелепкуватый.
Давай ище, а то малувато.

Жодних шансів дочекатись якоїсь допомоги від трампа. Ми винні йому 350 млрд. І за це він спокійно віддасть нас росії. Якось зовсім ***ово.

Та ты вже це стопяццот разив "сказав", ****** пришелепкуватый.
Давай ище, а то малувато.
на, тупа курка, жери, суко чорнорота! форум має знати невиліковних кліничних фанатів трампа, вєнса та єрмака

США припиняють підтримку українських винищувачів F-16​

то шо я и говорил. Над грипены покупать
Ща немцы понимают, шо при таких раскладах зачем им F-35 за сколько-то миллиардов.

А вот израильтяне купили только планер F-35, а вся электроника, начинка и софт полностью израильские.

Ам Йисраэль хай ! ??

Маск ответил Сикорскому по поводу Старлинка.
Пздц они там хамы все.

Тихіше. Маленька людина

Ви платите крихітну частку вартості.

І немає ніякої заміни Starlink.
Рубио:

І скажіть спасибі, тому що без Starlink Україна давно б програла цю війну, і росіяни були б зараз на кордоні з Польщею

тому що вони вже неодноразово оголосили, що "ні" і крапка.
по-друге: ми їм знову маємо повірити на слово, чи як?
Зараз як ніколи підходить стара формула: бути ворогом США небезпечно, бути другом - смертельно.

Назад
Зверху Знизу