Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Та ты вже це стопяццот разив "сказав", ****** пришелепкуватый.
Давай ище, а то малувато.
на, тупа курка, жери, суко чорнорота! форум має знати невиліковних кліничних фанатів трампа, вєнса та єрмака

Screenshot 2025-03-09 170435.jpg

США припиняють підтримку українських винищувачів F-16​

то шо я и говорил. Над грипены покупать
Ща немцы понимают, шо при таких раскладах зачем им F-35 за сколько-то миллиардов.

А вот израильтяне купили только планер F-35, а вся электроника, начинка и софт полностью израильские.

Ам Йисраэль хай ! ??

Маск ответил Сикорскому по поводу Старлинка.
Пздц они там хамы все.

Тихіше. Маленька людина

Ви платите крихітну частку вартості.

І немає ніякої заміни Starlink.
Рубио:

І скажіть спасибі, тому що без Starlink Україна давно б програла цю війну, і росіяни були б зараз на кордоні з Польщею

тому що вони вже неодноразово оголосили, що "ні" і крапка.
по-друге: ми їм знову маємо повірити на слово, чи як?
Зараз як ніколи підходить стара формула: бути ворогом США небезпечно, бути другом - смертельно.

В Европе не взрывали плотину Каховской ГЭС, поэтому им эта картинка из разряда "До ****ы двери".
ну, якщо схематичний сенс з картинки не дійде, то я вже й не знаю, який діагноз ставити :незнаю:

В Европе не взрывали плотину Каховской ГЭС, поэтому им эта картинка из разряда "До ****ы двери".
В принципе да. Обсуждения ведутся только в интернете. Люди о войне не думают, все на нату надеются....

Зараз як ніколи підходить стара формула: бути ворогом США небезпечно, бути другом - смертельно.
Помню и тут на форуме зелю поносили за его попытку навязать отношения с Китаем, все на сша надеялись

бред, у трампыни есть четкий стратегический план
Хорошо, чтол хоть кто-то в курсе. Я вот, например, ни разу не уверен. То, что в текущих реалиях Трамп хочет заморозить войну ценой уступок Украины - очевидно.
То, что он хочет продать все с потрохами - ни разу нет. Но ИМХО чем больше будут на встречи ездить Ермаки и Зеленские, тем более невыгодные условия будут предлагать.

Назад
Зверху Знизу