Статус: Офлайн
Повідом.: 37763
Повідом.: 37763
а вектор ЄС що підказує?Сейчас не знают, что делать при трампе.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а вектор ЄС що підказує?Сейчас не знают, что делать при трампе.
так, але один у полі не вояк. йому б колектив професіоналів навкруги себе згуртувати: з діпломатії, фінансів, ВПК та армії.Ну да, Зе респект, що кидається у саму гущавину бійки.
У меня всё же останутся 2 европейских друга - Glock и Beretta.Ех Джордж. Когда прідут за тобой - ужЕ нєкому будєт за тєбя заступіцца.
Те *****деть любят и всякую херню несут типа гриндейла. Самое смешное, что гинекологжка Урсула, которая сейчас "вооружает" Европу языком была с 2013 по 2019 министром обороны Германии и непосредственно разваливала бундесвер при меркельше.а вектор ЄС що підказує?
Мушкі на ніх єсть?У меня всё же останутся 2 друга - Glock и Beretta.
Те которые были за овоща, сейчас кричат Слава Украине и клянут мацапов.Прожект70? Так він на іншому майдані був![]()
А Вы с какой целью интересуетесь?Мушкі на ніх єсть?
На прєдмєт пріцельной дальності стрільби.А Вы с какой целью интересуетесь?
ніколи не запізно визнати помилки та виправитися.Те которые были за овоща, сейчас кричат Слава Украине и клянут мацапов.

Цей факт трохи, але радує.Хреновые ощущения, тошнотворные. Ты рад?
А що тобі весь час смішно? Типу, чим ***овіше, тим краще? Щоб написати: "Я ж казав!"?так, але один у полі не вояк. йому б колектив професіоналів навкруги себе згуртувати: з діпломатії, фінансів, ВПК та армії.
то нервове. захисна реакція.А що тобі весь час смішно?
а я дійсно "казав". і у 2019му і у 2024муЩоб написати: "Я ж казав!"?
все марновозле курорта куда поехал ди венс на выходных устроили митинг и он сбежал оттуда. ни на что не влияют?Вот сейчас увидит Трамп митинги и решит что совершил ошибку, извинится перед Зеленским и возобновит помощь.