Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
раніше я думав, що він *****. тепер розумію, що перший транш вже зарахований...
Може й розумієш, але написав не дуже зрозуміло..Я от перечитав тричі і ніх не впетряв, що має на увазі найвидатніший з першої тисячі нострадамусів ХФ..

Избранный президент США Дональд Трамп заверил, что в своих попытках урегулировать российско-украинскую войну продолжит поддерживать Украину.

Отвечая на вопрос о том, откажется ли он от Украины, Трамп сказал, что использует поддержку Украины со стороны США как рычаг давления на Россию в переговорах о прекращении войны.
"Я хочу достичь соглашения, - сказал он, - и единственный способ достичь соглашения - это не покидать Украину", - заверил новоизбранный президент США.
:confused::confused::confused::confused::ніні:

на сегодня ничего хорошего
22.23
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

21:00

Чому мені здається зараз, що Трамп це такий американський Зеленський?

Слухати що він каже мабуть не має змісту, бо він може за день поміняти думку і висловитись двічі, а зробити щось третє. Так що треба дивитись на справи. А це *** ******* якась.

• Це лайк!
Реакції: wuka
Чому мені здається зараз, що Трамп це такий американський Зеленський?

Слухати що він каже мабуть не має змісту, бо він може за день поміняти думку і висловитись двічі, а зробити щось третє. Так що треба дивитись на справи. А це *** ******* якась.
Ага, нормальні люди )) вже давно впевнені, а тобі досі тільки здається..)))

New Election counts show majority of Americans didn't vote for Trump
Non-Trump votes get 50.09%,Trump gets 49.91%

20241214_163358.webp

What's up in the States?

Я вот думаю, что победит Байден. Но ему меньше чем через месяц будет 78 лет. И ещё корона ходит... До конца президентского срока он не дотянет и полномочия автоматом перейдут Харрис, и она станет первой женщиной президентом США.

Запомните этот твит :)

Переглянути вкладення 14494499
Я бі вдул

Назад
Зверху Знизу